GNTM 5: «Θα αλλάξουμε τους κανόνες» - Ανατροπές μετά τις οικειοθελείς αποχωρήσεις - Έρχονται νέες παίκτριες
GNTM 5: Αναστάτωση προκάλεσαν οι δύο νέες οικειοθελείς αποχωρήσεις στο χθεσινό επεισόδιο - Έρχονται σαρωτικές αλλαγές

Το επεισόδιο του GNTM 5 που προβλήθηκε χθες Δευτέρα (24/10) ήταν αρκετά ανατρεπτικό, αφού τη στιγμή που η Βίκυ Καγιά πήγε να ανακοινώσει την κοπέλα με την καλύτερη λήψη, η Νικόλ ζήτησε να πάρει το λόγο και είπε πως πρέπει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι. Η Νικόλ ήταν η δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση για το χθεσινό επεισόδιο και η τέταρτη οικειοθελής αποχώρηση για το φετινό GNTM συνολικά.

Η Νικόλ Τσούλος, με δάκρυα στα μάτια, είπε πως ένα πρόβλημα υγείας ενός κοντινού της προσώπου την κρατά μακριά από το ριάλιτι και την στέλνει εκτάκτως Καναδά.

Παράλληλα, κατά την έναρξη του επεισοδίου η Αλεξία Κούβελα ανακοίνωσε στα κορίτσια την επιθυμία της να αποχωρήσει από το διαγωνισμό και έτσι, δε διαγωνίστηκε καν στη χθεσινή δοκιμασία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Στην περίπτωση της Νικόλ η κριτική επιτρπή προσπάθησε να τη μεταπείσει, όσο βρισκόταν στο πλατό, αφού αποτελούσε αδιαμφισβήτητα ένα φαβορί. Ωστόσο εκείνη είχε πάρει την οριστική της απόφαση, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και να μείνυον πλέον 14 κορίτσια στο σπίτι του GNTM.

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Νικόλ, οι κριτές πήραν λίγο χρόνο προκειμένου να συζητήσουν ορισμένα πράγματα. Άλλωστε, είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν τόσες πολλές και μαζεμένες οικειοθελείς αποχωρήσεις από το διαγωνισμό σε σημείο που ήδη από τα πρώτα επεισόδια έχουμε φτάσει στις 14 διαγωνιζόμενες εντός σπιτιού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Μάλιστα η συγκεκριμένη απρόοπτη κατάσταση έβγαλε τους τρεις κριτές εκτός εαυτού, μιας και δεν μπορούσαν με τίποτα να πιστέψουν ότι έχουν συμβεί τόσες οικειοθελείς αποχωρήσεις τις τελευταίες 15 ημέρες και πως οι κοπέλες «πετάνε» εξαρχής αυτήν την ευκαιρία, που ελάχιστες μόνο καταφέρνουν και έχουν.

Έτσι, η Βίκυ Καγιά επέστρεψε στο πλατό και ανακοίνωσε πως οι κριτές αποφάσισαν ότι όλοι οι κανόνες θα αλλάξουν και ότι θα μπουν στο παιχνίδι κορίτσια, που είχαν αποδείξει το πόσο πολύ το θέλουν. 

Μένει τώρα να δούμε ποιες θα είναι οι νέες αυτές παίκτριες…

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αιγάλεω

1

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;