GNTM 5: Απόψε τα μοντέλα πουλάνε καρπούζια και ο Χριστόφορος Κοτέντος επιστρέφει στο πλατό
GNTM 5: Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου.

Σήμερα Δευτέρα (24/10) θα προβληθεί ακόμη ένα επεισόδιο GNTM 5κατά τη διάρκεια του οποίου θα επίστρέψει ως guest κριτής ο αγαπημένος Χριστόφορος Κοτέντος.

Στην αρχή του trailer βλέπουμε τα κορίτσια να ποζάρουν δίπλα από το ψυγείο, αφότου ο coach Χρήστος Μπίρμπας τους έχει ανακοινώσει πως το concept είναι πως επιστρέφουν στο σπίτι μετά από ξενύχτι και θέλουν να φάνε… ό,τι βρουν μπροστά τους! Τα κορίτσια φαίνεται πως εντυπωσιάζουν τον coach και τη model instructor, Mary Vitinaros, αλλά αυτή δεν είναι η δοκιμασία αποχώρησης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Έτσι, μετά τη φωτογράφιση που λειτούργησε ως «ζέσταμα», έρχεται η κανονική δοκιμασία αποχώρησης. Τα κορίτσια φτάνουν σε έναν εξωτερικό χώρο, όπου τις υποδέχεται ο Γιώργος Καράβας μαζί με το Χρήστο Μπίρμπα, ενώ ξαφνικά εμφανίζεται η Mary Vitinaros μέσα σε ένα αμάξι που στην καρότσα του υπάρχουν καρπούζια. Έπειτα, η model instructor του φετινού GNTM κατεβαίνει από το αμάξι και αρχίζει να ποζάρει δίπλα από τα καρπούζια.

Τα κορίτσια θα πρέπει να ποζάρουν ως CEO μιας επιχείρησης που πουλάει καρπούζια και φωτογραφίζεται για τις ανάγκες της καμπάνιας της εταιρείας της. Ως εκ τούτου τα κορίτσια θα φωτογραφηθούν ντυμένες αρκετά κομψά μπροστά από μία καρότσα με καρπούζια. Στο πλαίσιο της φωτογράφισης θα χρησιμοποιήσουν ως prop έναν τηλεβόα, κάτι που θα προξενήσει γέλιο στο set.

Στη συνέχεια μεταφερόμαστε στο πλατό, όπου θα δούμε την επιστροφή του Χριστόφορου Κοτέντου στην κριτική επιτροπή. Η επιστροφή του παλιού κριτή βάζει «φωτιά» στο πλατό, ενώ στο τέλος του επεισοδίου, η Βίκυ Καγιά ανακοινώνει, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, πως η διαδικασία θα πρέπει να σταματήσει. Όπως γίνεται, λοιπόν, αντιληπτό στο σημερινό επεισόδιο αναμένεται πολλή ένταση!

Το επεισόδιο θα προβληθεί σήμερα Δευτέρα (24/10) στις 21:00.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;