Love Island: Ο TikToker που μπήκε στη βίλα και άλλαξε τις ισορροπίες - Τα επικά σχόλια στο Twitter
Ακόμα ένας νέος παίκτης μπήκε στο «Love Island» - Ποια κοπέλα διάλεξε για ταίρι του;

Οι ανατροπές στο «Love Island» συνεχίζονται με την προσθήκη ακόμα ενός νέου παίκτη!

Η είσοδος νέων παικτών δεν σταματά να κάνει τους islanders να ανησυχούν. Πόσο μάλλον όταν οι νέοι παίκτες είναι σαν τον Φάνη, καθώς η είσοδός του τράβηξε αμέσως τα βλέμματα πάνω του. Η Αναστασία μάλιστα τον αναγνώρισε από το TikTok!

Όπως και κάθε νέος παίκτης που μπαίνει στο «Love Island», ο Φάνης πέρασε από ραντεβού με όλα τα κορίτσια και λίγο χρόνια μαζί τους προκειμένου να τις γνωρίσει και να δει με ποια θα μπορούσε να ταιριάξει. Η διαδικασία των ραντεβού φάνηκε να είχε αποτελέσματα με τον νέο παίκτη να ξεχωρίζει δύο κοπέλες!

Προς το τέλος του χθεσινοβραδινού επεισοδίου, ήρθε η ώρα του coupling. Εκεί ο Φάνης αποκάλυψε την προτίμησή του και άλλαξε τις ισορροπίες στο ριάλιτι του έρωτα του ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος κράτησε όρθιες μέχρι το τέλος την Κατερίνα και την Κλαούντια. Τελικά, ο νέος παίκτης του «Love Island» επέλεξε την δεύτερη!

Αυτή η επιλογή κάνει την Κλαούντια να είναι η μόνη παίκτρια που έχει καταφέρει να έχει 6 διαφορετικά ταίρια από την αρχή του παιχνιδιού. Με την απόφαση του Φάνη, η Κλαούνται χώρισε την παράλληλα από τον Αλέξανδρο Λουσάι.

Τα ζευγάρια τώρα όπως διαμορφώθηκαν είναι τα εξής: Κατερίνα-Παναγιώτης, Χριστίνα-Αλέξανδρος Κ., Αναστασία-Γιώργος Γ., Μαρία-Χρήστος, Κλαούντια-Φάνης.

Τα δύο αγόρια που έμειναν single ήταν ο Αλέξανδρος Λουσάι και ο Αργύρης. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τους επισήμανε πως δεν μπορεί να μείνει κάποιος μόνος για πολύ καιρό στο «Love Island».

Τα σχόλια στο Twitter

Όπως και με κάθε νέο του επεισόδιο, έτσι και με αυτό, το «Love Island» κατάφερε να βρεθεί ανάμεσα στα κορυφαία trends στο Twitter με τους χρήστες να σχολιάζουν τα πάντα. Εμείς ξεχωρίσαμε μερικά από τα καλύτερα σχόλια!

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;