Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Η συνέντευξη και το spoiler που έδωσε για το
Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (19/10) η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, η οποία μίλησε εφ' όλης της ύλης.

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (19/10) η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, η οποία μίλησε εφ’ όλης της ύλης.

Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα η Φωτεινή Παπαθεοδώρου ξεκίνησε με αποκαλύψεις για το μέλλον της σειράς, αφού όταν η παρουσιάστρια παρατήρησε πως τα μάτια της είναι κόκκινα, εκείνη είπε πως κλαίει για τον Πέτρο, τον οποίο υποδύεται ο Μιχάλης Ταμπακάκης.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες στα γυρίσματα κλαίω ασταμάτητα για τον Πέτρο”, δήλωσε η ηθοποιός, περιγράφοντας στη συνέχεια πώς πήρε τον συγκεκριμένο ρόλο αλλά και πώς άφησε τη ζωή της στο Λονδίνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Επίσης η Φωτεινή Παπαθεοδώρου ανέφερε πως ο Πέτρος θα την επισκέπτεται συχνά στο μοναστήρι στα επόμενα επεισόδια, αλλά όπως είπε, “μόνο θα τα λέμε”.

Η ίδια μίλησε και για την εμπειρία της όταν κλείστηκε σε μοναστήρι προκειμένου να έρθει πιο κοντά με τον ρόλο της, λέγοντας πως “πριν πάω είχα τρομάξει πάρα πολύ με την ιδέα ότι θα πάω σε μοναστήρι και θα είμαι εκεί κλεισμένη για κάποιες μέρες. Αλλά οι μοναχές είναι τόσο ευπρόσδεκτες, σε κάνουν να νιώθεις σαν να είσαι οικογένειά τους, γελάνε συνέχεια, λένε αστεία, κάναμε τις δουλειές, τα διακονήματα, τις ασχολίες τους. Σαν Φωτεινή όμως δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Προσπαθούσα να μπω στο πνεύμα, αλλά είναι πολύ δύσκολο να ‘κλείσεις’ το μυαλό σου και να μη σκέφτεσαι άλλα πράγματα“.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
 1