Κολωνός: H κατάθεση της αδερφής και της θείας της 12χρονης - Τι ανέφεραν για τη μητέρα της
Στο πλευρό της μητέρας της 12χρονης, στάθηκαν η μεγαλύτερη της κόρη και η αδελφή της - «Η μητέρα μας είναι σε όλα δίπλα μας»

Στο πλευρό της μητέρας της 12χρονης, η οποία είναι προσωρινά κρατούμενη, κατηγορούμενη για το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας, στάθηκαν η μεγαλύτερη της κόρη και η αδελφή της. Και οι δύο κατέθεσαν πριν την απολογία της 37χρονης, ενώπιον της 33ης τακτικής ανακρίτριας, υποστηρίζοντας πως η μητέρα δεν είχε καμία γνώση για τα όσα συνέβαιναν στην ανήλικη.

Η ενήλικη κόρη, η οποία κατοικεί με τη γιαγιά της, κατέθεσε προς υπεράσπιση της μητέρας της, αναφέροντας ότι εκείνη «ήταν πάντα σε πρώτη θέση για ότι μας συνέβαινε και πάντα μας υπερασπιζόταν όταν μας μιλούσε κάποιος άσχημα», ενώ διευκρίνισε ότι παρά τα οικονομικά προβλήματα ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο.

«Παρά τα οικονομικά προβλήματα που έχουμε, δεν μας έχει λείψει ποτέ τίποτα. Η μητέρα μας είναι σε όλα δίπλα μας, τρέχει συνέχεια για να βοηθήσει την οικογένεια της και δεν μας έχει παρατημένα» κατέθεσε η ίδια.

Όσο για την 12χρονη αδελφή της, ανέφερε πως και η ίδια η μάρτυρας δεν είχε καταλάβει κάτι διαφορετικό στη συμπεριφορά της. Όπως είπε στην ανακρίτρια, στη βόλτα έδειχνε χαρούμενη και ήταν ιδιαίτερα αγαπημένες με τη μητέρα της.

Η κατάθεση της θείας της 12χρονης

Αντίστοιχα, η θεία του παιδιού που διαπίστωσε ότι ο Ηλίας Μίχος έστελνε μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο στη 12χρονη, απέκλεισε το ενδεχόμενο η 37χρονη να το γνωρίζει.

Όπως είπε, η συμπεριφορά της μητέρας όταν την ενημέρωσε, ήταν σε σοκ. «Η μητέρα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γνώριζε, μόλις το έμαθε πήγε αμέσως με τον πατέρα στο Αστυνομικό Τμήμα του Κολωνού να κάνουμε καταγγελία, αλλά το Αστυνομικό Τμήμα τους έδιωξε. Όταν τους έδιωξαν από το τμήμα, η μητέρα μου είπε ότι ο Μίχος είχε πολλές διασυνδέσεις και ίσως γι’ αυτό τους έδιωξαν. Τότε πήρα το Χαμόγελο του Παιδιού τηλέφωνο για να με κατευθύνουν», εξήγησε στη δικαστική λειτουργό.

Μάλιστα, είπε ότι κανείς στη γειτονιά δεν είχε καταλάβει κάτι και συμπλήρωσε: «Η μητέρα της μικρής δεν είχε καν υποψία ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο στην κόρη της. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κατηγορείται. Δεν είναι δυνατόν να κατηγορείται η μάνα γι’ αυτό το πράγμα, γιατί είδα την αντίδραση της. Αποκλείεται να έχει οποιαδήποτε ανάμειξη σε αυτό. Τις επόμενες ημέρες που η μικρή ήταν πιο ήρεμη την ρώτησα πολλές φορές για τη μητέρα της και αρνήθηκε ότι η μητέρα της ήξερε οτιδήποτε. Δεν έχω καμία αμφιβολία για την μητέρα».

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Αβλέμονας Κυθήρων

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;