Mary Vitinaros:
Mary Vitinaros: "Δεν ξέρω γιατί. Μήπως φοβούνται επειδή είμαι πολύ ψηλή; Δεν ξέρω. Είμαι πολύ φιλική. Να το ξέρετε πως είμαι".

Η Mary Vitinaros αποτελεί μία από τις νέες προσθήκες στο GNTM 5 και ήδη έχει κερδίσεις τις εντυπώσεις με την εμφάνιση και τη γενικότερη παρουσία της στο reality μοντέλων.

Η ίδια έχει ήδη αρχίσει να ξεδιπλώνει τον χαρακτήρα της μέσα από τον ρόλο της model instructor και ήδη απασχολεί τα ΜΜΕ αλλά και τα social media.

Η Mary Vitinaros μίλησε στην εκπομπή “Breakfast@Star, όπου, αφού αποκάλυψε πως έχει δύο αδέρφια και 30 ξαδέρφια, αναφέρθηκε στο μέλλον της συμμετοχής της στο reality:

Είπα σε μία φίλη μου ότι θα ήθελα να κάνω τηλεόραση και ότι θα ήταν καλό το GNTM για μένα. Τρεις εβδομάδες μετά, μου έστειλε μήνυμα η παραγωγή. Είπα ότι ήταν γραφτό να γίνει“.

Στη συνέχεια, όταν ζητήθηκε η γνώμη της για τους Έλληνες άνδρες, η ίδια είπε: “Κούκλοι. Όταν βγαίνω έξω λέω ‘ωραίος αυτός, ωραίος εκείνος’. Δεν με φλερτάρουν τόσο πολύ. Δεν ξέρω γιατί. Μήπως φοβούνται επειδή είμαι πολύ ψηλή; Δεν ξέρω. Είμαι πολύ φιλική. Να το ξέρετε πως είμαι“.

Έπειτα αναφέρθηκε στις διαγωνιζόμενες του GNTM 5 και υποστήριξε πως έχει ήδη ξεχωρίσει κάποια μοντέλα: “Έχω στο μυαλό μου τέσσερις κοπέλες που μπορούν να είναι στον τελικό. Αλλά θα δούμε τι θα γίνει“.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

16-01-2024

Χαλκιδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1