Ελένη Μενεγάκη: «Αισθάνομαι πραγματικά βαθιά σοκαρισμένη»
Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη για όσα συμβαίνουν στην κοινωνία.

Σήμερα Πέμπτη (13/10) η Ελένη Μενεγάκη συμμετείχε το βράδυ της Τετάρτης (12/10) στη συμβολική φωταγώγηση του Μουσείου Μπενάκη σε ροζ χρώμα, καθώς η παρουσιάστρια είναι Πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και η Ελένη Μενεγάκη είπε:

«Η μία πείθει την άλλη. Νομίζω ότι σιγά σιγά στον περίγυρό μας υπάρχουν γυναίκες που είτε νόσησαν, είτε όχι αλλά έκαναν τη μαστογραφία τους. Είτε βρήκαν κάτι, είτε τίποτα. Εγώ γενικώς λαμβάνω μηνύματα, είτε από κοντά είτε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο και γι’ αυτό πολλές φορές ξεχνιέμαι και μιλάω στις γυναίκες. Είναι τόσο έντονη η σχέση μαζί τους. Συνήθως όταν κάποιος δεν αισθάνεται καλά όταν έχει ένα πρόβλημα, εκεί που νιώθει πιο άνετα το λέει. Είμαι φιλική, αληθινή και αγαπησιάρικη παρουσία για μία άλλη γυναίκα».

«Αισθάνομαι πραγματικά βαθιά σοκαρισμένη γι’ αυτά που δεν σταματάμε να ακούμε. Πονάω, όπως φαντάζομαι πονάει ο κάθε άνθρωπος που ακούει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα δίπλα μας. Δεν είναι πολύ μακριά μας όλα αυτά», ανέφερε στο τέλος η Ελένη Μενεγάκη για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην κοινωνία.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;