Επώνυμη καταγγελία: «Ο 53χρονος έφερνε τη 12χρονη και άλλα παιδιά στον χώρο μου» (video)
Όπως υποστήριξε, η 12χρονη δεν ήταν το μόνο παιδί που έφερνε.

Στην ανακρίτρια για να καταθέσει για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τον 53χρονο στον Κολωνό βρέθηκε η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, η οποία στις κάμερες δήλωσε πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών.

Σε δηλώσεις της, αποκάλυψε ότι ο Ηλίας Μίχος πήγαινε την 12χρονη στον οίκο ανοχής που διατηρεί η κα Καρατζιώτη στο Γκάζι.

«Ερχόταν στον χώρο μου, εκεί που έχω τον οίκο ανοχής στο Γκάζι, να μην πούμε οδό. Και έφερνε και το ανήλικο κορίτσι. Το έφερνε να πάει με πελάτες -και επώνυμους πελάτες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως υποστήριξε, δε, η 12χρονη δεν ήταν το μόνο παιδί που έφερνε. «Είχε φέρει κι άλλα παιδιά, και κάτι τσιγγανάκια και κάτι άλλα από τον Κολωνό», ισχυρίστηκε.

Η κα Καρατζιώτη ανέφερε ότι «κανείς δεν έκανε καταγγελία, γιατί φοβόταν».

«Δεν το ήξερα εγώ, δεν ήμουν εκεί, ήταν η υπηρεσία εκεί. Αυτό γινόταν επί δύο μήνες, πριν από τρεις μήνες», τόνισε.

Ερωτηθείσα για το πώς γίνεται να είναι ιδιοκτήτρια του χώρου και δεν γνώριζε το ποιος μπαίνει και κάνει χρήση του χώρου, απάντησε: «Εγώ δεν το ήξερα».

«Χθες που είδα τη φωτογραφία του, τον αναγνώρισα και γι’ αυτό ήρθα μόνη μου, χωρίς να με καλέσει κάποιος», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με το στικάκι που έχει στα χέρια της, είπε: «Στο στικάκι έχω κάμερες και προτζέκτορα. Θα το δείτε και θα καταλάβετε. Έχει μέσα τον κατηγορούμενο και έχει και το κορίτσι που φαίνεται φάτσα κάρτα. Όχι, δεν το έχω καταθέσει στο ΑΤ. Πήγα εχθές το βράδυ και είπα θα έρθω σήμερα να καταθέσω. Η ανακρίτρια μου είπε αφήστε το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσω».

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;