Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στις Φιλιππίνες για μία νέα ζωή η κόρη της Καρολάιν Κράουτς και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου
Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα της Καρολάιν, Σούζαν Κράουτς μαζί με την Λυδία ήδη βρίσκονται στη Μανίλα στις Φιλιππίνες.

Οι γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της τον Μάιο του 2021 έχουν αναλάβει την κηδεμονία της μικρής Λυδίας, της κόρης του ζευγαριού και θέλουν να μεγαλώσει σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» η πλέον 2 ετών μικρή Λυδία βρίσκεται στις Φιλιππίνες με την γιαγιά και τον παππού της, αφού η μητέρα της δολοφονημένης Καρολάιν φαίνεται ότι επέστρεψε στην γενέτειρά της στις Φιλιππίνες έχοντας μαζί και τη δύο ετών εγγονή της.

Λαμβάνοντας τη συγκεκριμένη απόφαση οι γονείς της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς έδειξαν ξεκάθαρα πως θέλουν η μικρή Λυδία να μεγαλώσει σε ένα ασφαλές περιβάλλον μακριά από όσα θυμίζουν την αποτρόπαιη γυναικοκτονία που σόκαρε το πανελλήνιο.

Άλλωστε, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η Σούζαν και ο Ντέιβιντ Κράουτς δε μπορούν να ξεχάσουν το θέατρο που έπαιζε για 37 ολόκληρες ημέρες ο γυναικοκτόνος και πατέρας της δίχρονης εγγονής τους, όπως ούτε τον φρικιαστικό τρόπο με τον οποίο σκότωσε την κόρη τους.

Πλέον ως προτεραιότητά τους έχει τεθεί η μικρή Λυδία και το να μεγαλώσει με την οικογένεια της ετεροθαλούς αδελφής της Καρολάιν, Ντόνα, στη Μανίλα στις Φιλιππίνες.

Ακόμη σκέφτονται πολύ σοβαρά να αλλάξουν το επίθετο του παιδιού, ενώ ο πατέρας της πρόσφατα είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην ξαναδεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη μικρή Λυδία.

Όσον αφορά τη δικαστική απόφαση, που προβλέπει οι γονείς του 35χρονου πιλότου να βλέπουν τη μικρή Λυδία τις τελευταίες πέντε ημέρες κάθε μήνα, αναμένεται να κατατεθεί αίτημα προς το δικαστήριο να γίνεται η επικοινωνία μέσω skype.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ίδιο ρεπορτάζ η Σούζαν Κράουτς μαζί με την Λυδία από το βράδυ της Κυριακής βρίσκονται στη Μανίλα στις Φιλιππίνες.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;