Παρεάκι πιο τρελό κι από το δικό σου: Αργυρός και 50 Cent έρχονται live στο ΟΑΚΑ
We didn't see it coming.

Πριν από κάποια χρόνια η αρχική όλων στο Facebook είχε γεμίσει με «περίεργες» εκδηλώσεις που θα γινόταν live στο ΟΑΚΑ σε αρκετά μελλοντικές -για εκείνη τη χρονιά- ημερομηνίες και όχι μόνο.

Εκδηλώσεις όπως «η Φουρέιρα μαθαίνει “τι κοιτάς” live στο ΟΑΚΑ», «O Mάνθος Φουστάνος αποκαλύπτει την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗ Live στο ΟΑΚΑ» και ο «Μάρκος Μαυροτσούκαλος LIVE στο ΟΑΚΑ» ήταν μόνο μερικά από τα live στο ΟΑΚΑ που είχαν δημιουργηθεί και είχαν γίνει viral, ακριβώς επειδή ήταν τόσο παράδοξα που ήταν αστεία.

Η πραγματικότητα όμως είναι το καλύτερο ανέκδοτο και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από ένα άκρως πραγματικό και συνάμα αρκετά σουρεαλιστικό live στο ΟΑΚΑ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου. 

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου ο Έλληνας τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός θα «ενώσει» τις δυνάμεις του με τον θρυλικό East Coast ράπερ 50 Cent σε μία συναυλία για τα 40 χρόνια ΟΑΚΑ. Φυσικά, αυτή την καθόλου αμελητέα συναυλία ανακοίνωσε μέσω των social media τόσο ο Κωνσταντίνος Αργυρός όσο και ο ίδιος ο 50 Cent.

Σε περίπτωση όμως που πιστεύατε πως το δίδυμο Αργυρός-50 Cent live στο ΟΑΚΑ δεν είναι και ΤΟΣΟ περίεργο, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως τα opening acts έχουν αναλάβει οι εξής: Josephine, FY και Kings. Η συναυλία θα έχει ως special guests τους Light και Rack, ενώ χρέη host-παρουσιαστή θα αναλάβει ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 50 Cent (@50cent)

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω τη συναυλία ανακοίνωσε και ο ίδιος ο 50 Cent μέσω Instagram με πολλούς fans να μην μπορούν να το πιστέψουν. Φυσικά, πολλοί Έλληνες και Ελληνίδες fans ήταν αυτοί που σχολίασαν κάτω από την ανάρτηση του 50 Cent κάνοντας epic comments, ενώ ανάμεσά τους ξεχώρισαν τα σχόλια της Josephine και του Αλέξανδρου Κοψιάλη.

Εν πάσει περιπτώσει μετά από αυτό το ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ live, θα θέλαμε να δούμε στο πλάι της Rihanna στο ημίχρονο του Super Bowl 2023 το Νίκο Βέρτη ή έστω τον Snik.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1