GNTM 5: Η παίκτρια που αποχώρησε πρώτη από το ριάλιτι μοντέλων
Αυτή είναι η πρώτη διαγωνιζόμενη που αποχώρησε από το GNTM 5.

Οι audition του GNTM 5 ολοκληρώθηκαν και οι 21 διαγωνιζόμενες μπήκαν τελικά στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων του STAR. Πριν όμως το συνηθίσουν καλά καλά, ήρθε μία ανατροπή. Οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να προετοιμαστούν για την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης.

Κατά την υποδοχή των κοριτσιών στο σπίτι του GNTM 5, εκτός από τη model instructor, Mary Vitinaros, ακόμα ένα πρόσωπο έκανε την εμφάνισή του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Χρήστο Μπίρμπα, ο οποίος συστήθηκε στα κορίτσια ως ο νέος τους coach, που θα τις βοηθήσει με τις δοκιμασίες.

Οι διαγωνιζόμενες απολάμβαναν χαλαρές στιγμές που τελείωσαν απότομα, καθώς η πρώτη φωτογράφιση αποχώρησης ήταν γεγονός στο GNTM 5. Οι κοπέλες συνάντησαν την ίδια μέρα, σχεδόν άυπνες, τους κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα, στην ταράτσα ενός από τα πιο ψηλά κτίρια στο κέντρο της Αθήνας.

Στην ταράτσα αυτή είδαν μια παραμυθένια σκηνή να εκτυλίσσεται μπροστά τους: σε ύψος 40 μέτρων από το έδαφος η Mary Vitinaros έκανε κούνια με θέα το κενό!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Η πρώτη αποχώρηση προκάλεσε έκπληξη στις διαγωνιζόμενες του GNTM 5, καθώς μία από αυτές δεν κατάφερε να ανταποκριθεί καθόλου στο ζητούμενο. Αυτό έδωσε ένα μάθημα στις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες, που πολύ σύντομα κατάλαβαν πως στην πρώτη «στραβή», υπάρχει κίνδυνος να βρεθούν εκτός του ριάλιτι μοντέλων.

Τελικά, η πρώτη παίκτρια, που είδε την πόρτα της εξόδου από το διαγωνισμό, ήταν η Κατερίνα, η οποία δήλωσε πως θα επιστρέψει πίσω στα δύο της παιδιά.

Οι 2ο διαγωνιζόμενες που συνεχίζουν το ταξίδι τους στο GNTM 5

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;