«Αυτή η νύχτα μένει»: Η τηλεθέαση και τα σχόλια στο Twitter για την πρεμιέρα της σειράς
Πώς υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό τη νέα σειρά του ALPHA «Αυτή η Νύχτα Μένει»;

Η πολυαναμενόμενη και πολυδιαφημισμένη νέα σειρά του ALPHA, «Αυτή η Νύχτα Μένει», έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας. Η σειρά που βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή φαίνεται να έπεισε αρκετούς τηλεθεατές, οι οποίοι έσπευσαν αμέσως να την σχολιάσουν και να γράψουν τις εντυπώσεις τους στο Twitter.

Το «Όνειρο» άνοιξε τις πόρτες στους θαμώνες του, όλους εκείνους που θέλουν να βγάλουν το «κοστούμι» της ημέρας, να πετάξουν την ταυτότητα που τους βαραίνει και απελευθερωμένοι να βουτήξουν στη νύχτα. Η νέα σειρά «Αυτή η Νύχτα Μένει» φαίνεται να άνοιξε τις πόρτες του και για τους τηλεθεατές, οι οποίοι του χάρισαν αρκετά υψηλά νούμερα τηλεθέασης στην πρεμιέρα του.

Συγκεκριμένα, η σειρά συγκέντρωσε ποσοστό τηλεθέασης 20,2% στο δυναμικό κοινό και 22% στο γενικό σύνολο. Μάλιστα, από τα πρώτα λεπτά της πρεμιέρας, η σειρά βρέθηκε ανάμεσα στα κορυφαία trends του Twitter.

Αρκετοί ήταν οι χρήστες που έπλεξαν το εγκώμιο της σειράς «Αυτή η Νύχτα Μένει» με πολλούς να κάνουν ιδιαίτερη μνεία στις ερμηνείες του ξεχωριστού καστ. Ωστόσο, ήταν μερικοί που δεν βρήκαν κάτι ενδιαφέρον στη σειρά τονίζοντας τα αρνητικά της στοιχεία.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Οικονομικά

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1