Άννα - GNTM 5: «Aυτός είναι ο λόγος που αποχώρησα από τον διαγωνισμό»
Η Άννα Βενετσάκη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής "Breakfast@Star", μετά την απρόσμενη αποχώρησή της από το GNTM 5.

Η Άννα Βενετσάκη που γνωρίσαμε και συγκινηθήκαμε με την ιστορία της στις οντισιόν του GNTM 5 ήταν η παίκτρια που αποφάσισε να μην προχωρήσει μπαίνοντας στο σπίτι του ριάλιτι μόδας.

Η ίδια αποχώρησε οικειοθελώς. Η Άννα Βενετσάκη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής “Breakfast@Star“, μετά την απρόσμενη αποχώρησή της. Η 47χρονη που εντυπωσίασε τη Βίκυ Καγιά εξήγησε γιατί έπρεπε να βρεθεί εκτός παιχνιδιού.

Αποχώρησα για επαγγελματικούς λόγους, καθαρά. Είμαι ευχαριστημένη, κάθε εμπόδιο για καλό. Ήθελα να το ζήσω, και εγώ τους ήθελα πολύ στο σπίτι. Δεν φανταζόμουν ότι θα φτάσω μέχρι εκεί, μέχρι τέλους. Μου περνάει από το μυαλό ότι ίσως δεν το χειρίστηκα σωστά όλο αυτό. Δεν μπορούσα να πάρω άδεια, έγινε πολύ γρήγορα, δεν περίμενα να επιλεχθώ και να μπω. Δεν μου είπε κάποιος ότι πρέπει να προγραμματίσω”.

Σχετικά με τα όσα έγιναν εχθές την χθεσινή φωτογράφιση και concept, η ίδια είπε: “Θα ήμουν η καλύτερη στην χθεσινή φωτογράφιση”.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;