GNTM 5: Το ειρωνικό σχόλιο της Σοφίας Χατζηπαντελή στη Mary Vitinaros - Τι εξηγεί με νέα ανάρτηση
Η Σοφία Χατζηπαντελή σχολίασε «αχαχαχαχαχαχαχαχα» σε μία φωτογραφία της Mary Vitinaros πάνω σε όργανο γυμναστικής και πολλοί πίστεψαν πως δεν εγκρίνει τη νέα model instructor του GNTM 5 - Τι απαντάει η ίδια

Η Σοφία Χατζηπαντελή αποχώρησε από τη θέση του κριτή στο ριάλιτι μόδας GNTM 5, αλλά δεν σταματά να σχολιάζει τις εξελίξεις στο παιχνίδι μοντέλων. Μάλιστα, τα χθεσινά της σχόλια έγιναν viral, καθώς φαινόταν να γελάει με τη Mary Vitinaros. Πρόκειται, ωστόσο, για παρεξήγηση…

Ας τα πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή…

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, η Σοφία Χατζηπαντελή αποχαιρέτησε τα άλλα μέλη της κριτικής επιτροπής του GNTM 5 και έκλεισε την πόρτα του ριάλιτι μόδας. Στο χθεσινό επεισόδιο, είδαμε την είσοδο της Mary Vitinaros στη θέση της εκπαιδεύτριας των παικτριών. Με την πρώτη να μοιράζεται ένα story μέσω του προσωπικού της λογαριασμού της στο Instagram στο οποίο απεικονίζεται η Vitinaros πάνω σε ένα όργανο γυμναστικής με το οποίο θα έπρεπε να ποζάρουν οι παίκτριες του ριάλιτι μοντέλων για να περάσουν από τη 2η φάση του bootcamp.

Στο story, το γνωστό μοντέλο έγραψε:

«αχαχαχαχαχαχαχαχα, καλό»

Η Σοφία Χατζηπαντελή, ωστόσο, δε σταμάτησε εκεί, καθώς σχολίασε «αχαχαχαχαχαχαχαχα» και κάτω από την ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού του GNTM 5 στο Instagram.

Το Twitter πήρε «φωτιά» με τα σχόλια της Σοφία Χατζηπαντελή για την εντυπωσιακή Ελληνοαυστραλή Mary Vitinaros, η οποία εργάζεται ως μοντέλο την τελευταία δεκαετία και έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους. Μάλιστα, αρκετοί αναφέρθηκαν σε πικρόχολα σχόλια της πρώην guest κριτή του GNTM 5.

Μετά τη σύγχυση που προκλήθηκε από το σχόλιό της, η Σοφία Χατζηπαντελή επέστρεψε για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Μέσα από καινούριο story απάντησε για τον λόγω που γέλαγε με τη φωτογραφία. Και όχι, δεν ήταν η Mary Vitinaros. Όπως έγραψε στο story της:

«Δε γελάω με τη Mary που είναι τόσο hot και μοιάζει τόσο γλυκιά και θα κάνει τόσο καλό στα κορίτσια. Γελάω που έβαλαν αυτά τα κορίτσια να ποζάρουν πάνω σε γυμναστικά όργανα»

Σοφία Χατζηπαντελή

Όπως γράψαμε και παραπάνω, πρόκειται (μάλλον) για παρεξήγηση!

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;