Δανάη Παππά: Συγκινήθηκε με την έκπληξη του συντρόφου της στο αέρα του «Super Κατερίνα»
Η έκπληξη της εκπομπής «Super Κατερίνα» στην Δανάη Παππά την έκανε να συγκινηθεί.

Το πρωί της Τρίτης, η Δανάη Παππά, η Θεοδώρα της επιτυχημένης σειράς του ALPHA «Σασμός», βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλα, όμως, η εκπομπή της επιφύλασσε μία έκπληξη που την άφησε άναυδη.

Συγκεκριμένα, το «Super Κατερίνα» είχε ετοιμάσει ένα βίντεο για τη Δανάη Παππά. Σε αυτό είδαμε τον σύντροφό της να μιλάει για αυτήν. Κάτι που τη συγκίνησε ιδιαίτερα.

Στο βίντεο της εκπομπής βλέπουμε τον σύντροφο της νεαρής ηθοποιού να λέει:

«Θέλετε να σας πούμε γιατί θαυμάζουμε τη Δανάη… Αυτό το κορίτσι που παίζει στον Σασμό, η ομορφούλα, σωστά; Αυτό το κορίτσι το θαυμάζουμε πάρα πολύ και είμαστε όντως οι μεγαλύτεροι θαυμαστές της όχι για τους συνηθισμένους λόγους που τη θαυμάζουν οι περισσότεροι που είναι το ταλέντο και η εμφάνισή της.

Εγώ και ο Σπίθας, τη θαυμάζουμε πάρα πολύ για πολλούς λόγους. Εν τάχει θα αναφέρω τρεις. Ο πρώτος είναι πως αυτό το κορίτσι προσπαθεί να βοηθάει όλο τον κόσμο, όποιον μπορεί, όποιον βρεθεί μπροστά της με τον οποιοδήποτε τρόπο και να ξοδέψει όσο χρόνο χρειαστεί για να βοηθήσει. Μακάρι να γνωρίζατε καλύτερα πόσο κόσμο έχει βοηθήσει.

Ο δεύτερος λόγος είναι στο διάστημα που είμαστε μαζί, έχουμε γνωρίσει πάρα πολλούς “μπιπ”. Η Δανάη δεν έχει πει ποτέ “να αυτός είναι μπιπ” πάντα προσπαθεί να δικαιολογεί τους πάντες. Λέει, “εντάξει μπορεί να μην ξύπνησε καλά, να έχει προβλήματα, κάτι να του φταίει”. Θα του πει οτιδήποτε άλλο εκτός από το να κατηγορήσει κάποιον άλλο.

Ο τρίτος λόγος και πολύ σημαντικός είναι το ότι με αντέχεις. Μπράβο σου, είσαι άξια θαυμασμού. Αυτά είχα να πω. Νομίζω ότι συγκαταλέγομαι στην λίστα με τους μεγαλύτερους θαυμαστές μου. Σε αγαπάμε πολύ ο Σπίθας και εγώ» 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;