Βίκυ Καγιά: Η απάντησή της για το σχόλιο
"Η μέση Ελληνίδα ζει μια μετριότητα και συμβιβάζεται γιατί έτσι πρέπει", είχε αναφέρει η Βίκυ Καγιά.

Ένα σχόλιο της Βίκυς Καγιά σε μία από τις τελευταίες οντισιόν του GNTM 5 σχολιάστηκε έντονα τηλεοπτικά και διαδικτυακά. Ο λόγος για την αναφορά της -μεταξύ άλλων- στο ότι “η μέση Ελληνίδα ζει μια μετριότητα και συμβιβάζεται γιατί έτσι πρέπει“.

Αφορμή στάθηκε η οντισιόν της 53χρονης Ευπραξίας, η οποία είπε ότι έλαβε μέρος στο ριάλιτι για να κάνει την επανάστασή της, μετά από το διαζύγιο που πήρε.

Το διαζύγιο είναι μεγάλος πόνος” της απάντησε αρχικά η Βίκυ Καγιά. “Δεν είσαι η μέση Ελληνίδα. Η καθημερινότητα είναι αυτή που βολεύει τους ανθρώπους κι εσύ έχεις τελείως ξεβολευτεί. Άρα δεν είσαι μια καθημερινή γυναίκα Ελληνίδα που βολεύεται στη μετριοπάθεια, γιατί έτσι πρέπει να κάνει“, πρόσθεσε η ίδια.

Το πρωί της Δευτέρας (3/10) η Βίκυ Καγιά, μιλώντας στην εκπομπή “Super Katerina“, θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση, σχετικά με την κριτική που δέχτηκε για τα παραπάνω σχόλια.

Δυστυχώς, η καθημερινότητα και η ρουτίνα της μέσης Ελληνίδας δεν της επιτρέπει να ονειρεύεται παραπάνω και παραπέρα. Όταν λέγονται τα πράγματα με τον τρόπο που ο καθένας τα σκέφτεται, είναι πολύ λογικό να υπάρχει debate και συζήτηση, τόνισε η ίδια.

 Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1