Beyonce: Πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια Tiffany & Co.
Η Beyonce πρωταγωνιστεί στην καμπάνια «Lose Yourself in Love» υπό τους ήχους του Summer Renaissance από το τελευταίο της άλμπουμ Renaissance.

Η Beyonce πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Tiffany & Co. στην πιο λαμπερή διαφήμιση της χρονιάς!

Η τραγουδίστρια πρωταγωνιστεί στην καμπάνια «Lose Yourself in Love» υπό τους ήχους του Summer Renaissance από το τελευταίο της άλμπουμ Renaissance.

Στο κλιπ, που γυρίστηκε από τον βραβευμένο με Grammy, Mark Romanek, η Beyonce φοράει από την κορυφή ως τα νύχια custom δημιουργίες μαζί με κοσμήματα Tiffany & Co.

Ένα από τα αυτά είναι ένα δαχτυλίδι αρραβώνων από πλατίνα με ένα εσωτερικά αψεγάδιαστο, στρογγυλό μπριγιάν διαμάντι άνω των 10 καρατίων, καθώς και δημιουργίες του θρυλικού σχεδιαστή Jean Schlumberger.

Η καμπάνια επιθυμεί να μεταφέρει τους θεατές σε ένα κλαμπ της Νέας Υόρκης της δεκαετίας του 1970, με την παρουσία της ποπ σταρ να κυριαρχεί.

Η καμπάνια Lose Yourself in Love της Tiffany & Co. αποτελεί ένα κομμάτι της δράσης του brand για τις κοινότητες που υποεκπροσωπούνται.

Η Beyonce συνεργάζεται με την Tiffany & Co. εδώ και χρόνια, πρωταγωνιστώντας σε διάφορες καμπάνιες, μερικές φορές μαζί με τον σύζυγό της και μάλιστα την κόρη της Blue Ivy.

Άλλωστε, η ποπ σταρ έγραψε ιστορία, πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν και έγινε η πρώτη μαύρη γυναίκα που φόρεσε το θρυλικό Tiffany Diamond.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tiffany & Co. (@tiffanyandco)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;