Απάτησε την σύντροφό του μέσα στο σπίτι τους και συσκευή της Amazon τον ηχογράφησε καταλάθος
Γυναίκα ανέβασε βίντεο στο TikTok, όπου εξιστορεί όσα βίωσε και αναφέρει ότι ανακάλυψε τυχαία την δυνατότητα ηχογράφησης από το Alexa.

Viral έχει γίνει στο διαδίκτυο η ιστορία μιας γυναίκας, η οποία ισχυρίζεται ότι χάρη στο ψηφιακό βοηθό φωνής της Amazon, το Alexa, κατάφερε να ακούσει ηχογραφημένη την απιστία του φίλου της με άλλη γυναίκα.

Όπως αναφέρει η mirror.co.uk, η Jessica Lowman ανέβασε βίντεο στο TikTok, όπου εξιστορεί όσα βίωσε και αναφέρει ότι ανακάλυψε τυχαία την δυνατότητα ηχογράφησης από το Alexa.

Πιο αναλυτικά, η Jessica είπε πως είχε αμφιβολίες για το πόσο πιστός ήταν ο σύντροφος της, οπότε ξεκίνησε να ψάχνει τις ηλεκτρονικές συσκευές για ύποπτες κινήσεις. Όταν άνοιξε το μηχάνημα της Amazon όμως που είχαν στο σπίτι τους, είδε ότι υπήρχαν ηχογραφήσεις που έγιναν αυτόματα και σε «ημερομηνίες που δεν θα έπρεπε».

Έτσι, στα ηχητικά ακούγεται ο σύντροφος της μαζί με μια άλλη γυναίκα να συζητούν και να ζητούν μια σειρά από τραγούδια για να παίξει η Alexa, ο ψηφιακός βοηθός φωνής από τον οποίο μπορεί κάποιος να ενημερωθεί για τον καιρό και την ειδησεογραφία, μέχρι και να ζητήσει να ακούγεται μουσική.

Στη συνέχεια αρχίζουν να ακούγονται ορισμένοι «ύποπτοι θόρυβοι» -το μηχάνημα μπορεί να καταγράψει τους ήχους σε όλο το σπίτι-, με τον φίλο της να ζητάει να χαμηλώσει η μουσική, σε πιο ρομαντικό τόνο.

Μέχρι στιγμής, το βίντεο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 2,6 εκατομμύρια προβολές, με πολλούς χρήστες να εκπλήσσονται από την δυνατότητα που μπορεί να προσφέρει ο ψηφιακός βοηθός φωνής της Amazon.

«Θα το δοκιμάσω για να τεστάρω τον φίλο μου» και «είναι ο καλύτερος σύμβουλος αν αρχίσεις να έχεις αμφιβολίες», ήταν μόνο μερικά χαρακτηριστικά σχόλια, κάτω από την ανάρτηση.

 

@jessicalowman1 #EndlessJourney #cheatersgettingcaught #alexa #exboyfriend #liar #cheatingboyfriend #alexacaughtyou ♬ original sound – Jessica Lowman

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
  
 1