Σασμός: Κι όμως το καφενείο του «Παντελή» βρίσκεται στην Αθήνα
Το κανάλι στο YouTube, UpStories, ανακάλυψε που βρίσκεται το καφενείο του «Παντελή» που βλέπουμε στη σειρά «Σασμός». Και όχι δεν είναι στην Κρήτη!

Ο «Σασμός» έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να γίνει μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων της σειράς του ALPHA γίνεται στην Κρήτη, όμως, αρκετές σκηνές γυρίζονται και στην Αθήνα. Ανάμεσα σε αυτές τις σκηνές είναι και όλες αυτές που διαδραματίζονται στο καφενείο του «Παντελή».

Η ομάδα UpStories κατάφερε να εντοπίσει που βρίσκεται το σκηνικό που έχει στηθεί για τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς του ALPHA, που αναπαριστά την πλατεία του χωριού καθώς και το καφενείο του Παντελή. Στη σειρά βλέπουμε καθημερινά να συγκεντρώνονται οι κάτοικοι του χωριού στο καφενείο και να συζητούν τα όσα διαδραματίζονται σε αυτή.

Μπορεί το σενάριο να θέλει την ιστορία να εκτυλίσσεται σε κάποιο χωριό της Κρήτης έξω από το Ρέθυμνο, αλλά όπως φαίνεται, οι συγκεκριμένες σκηνές γυρίζονται στην Αθήνα.

Άλλο ένα σημαντικό και άγνωστο fact, είναι πως ο χώρος που μετατράπηκε σε σκηνικό της σειράς, δεν είναι μαγαζί, αλλά το Λαογραφικό Μουσείο Πηλιούνη που βρίσκεται στην Παιανία. Εδώ πρέπει να δώσουμε στα συγχαρητήριά μας στον υπεύθυνο για το αποτέλεσμα, που είναι ο σκηνογράφος Αντώνης Χαλκιάς.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;