Elite: Πότε κάνει πρεμιέρα η έκτη σεζόν στο Netflix;
Το «Elite» έρχεται σύντομα στο Netflix.

Μία από τις πιο επιτυχημένες ισπανόφωνες και μη σειρές του Netflix  είναι αναμφίβολα το Elite, το οποίο ετοιμάζεται να επιστρέψει με την έκτη σεζόν του. Ωστόσο, η έκτη σεζόν αναμένεται εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Élite (@elitenetflix)

Μετά τον θάνατου του Samuel στην προηγούμενη σεζόν, στο Las Encinas ξεκινάει μία νέα σχλική χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας όλοι και όλες προσπαθούν να καλύψουν τα καταστροφικά γεγονότα του παρελθόντος. Ωστόσο, οι συγκρούσεις μέσα στις σχολικές αίθουσες είναι σχεδόν αναπόφευκτες, αφού υπάρχει ρατσισμός, σεξισμός, ομοφοβία και ενδοοικογενειακή βία, κοινωνικά προβλήματα που βλέπουμε στη σειρά μέσω των γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στους διαδρόμους του Las Encinas για ακόμη μία χρονιά. Και φέτος αν οι υπεύθυνοι του σχλείου δεν κάνουν κάτι για αυτό, θα πρέπει να αναλάβουν δράση οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου.

Σήμερα Δευτέρα (26/9) το Netflix ανακοίνωσε μέσω ενός μικρού video πως η σειρά επιστρέφει στις 18 Νοεμβρίου. Ωστόσο, οι παλιοί χαρακτήρες της σειράς μάς αποχαιρετούν. Ο Samuel που πέθανε στην προηγούμενη σεζόν άλλωστε δεν είναι ο μόνος. Ο Omar, η Rebeka και η Cayetana μάλλον θα λείπουν από τη νέα σεζόν, αφού δεν τους είδαμε στο πρώτο teaser της έκτης σεζόν.

Ωστόσο, νέοι μαθητές και μαθήτριες έρχονται για να «ταράξουν» τα ήδη ταραγμένα νερά του Las Encinas.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

16-01-2024

Χαλκιδα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;