Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Με τη Μυριέλλα Κουρεντή χαθήκαμε λίγο»
Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου για το θέατρο, το Survivor και τις άβολες στιγμές στη δουλειά του.

Σήμερα Παρασκευή (23/9) ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του SurvivorΓιάννης Χατζηγεωργίου, παραχώρησε μία συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και την Ελένη Μουστάκη. Ο ηθοποιός μίλησε για την επιλογή του να αφήσει το θέατρο και να πάει στο Survivor, τη σχέση του με τη Μυριέλλα Κουρεντή, την δύσκολη στιγμή που είχε επάνω στη σκηνή και την ολόγυμνη εμφάνισή του στο «Ταμάμ».

«Αισθανόμουν άσχημα που άφησα την παράσταση για να πάω στο Survivor, γιατί τους αγαπούσα όλους πάρα πολύ. Επηρέασε αρκετά τη δουλειά μου στο θέατρο, αλλά και πάλι υπήρχαν προτάσεις. Σίγουρα επηρεάζει γιατί όπως και να το κάνεις δημιουργεί μια αστάθεια», είπε αρχικά σχολιάζοντας την απόφασή του να αφήσει το θέατρο για το Survivor 5.

«Με τη Μυριέλλα Κουρεντή χαθήκαμε λίγο. Με πλήγωσε λίγο που χαθήκαμε γιατί την αγαπώ πάρα πολύ», είπε ο ηθοποιός μιλώντας για τη συνάδελφο και πρώην συμπαίκτριά του.

Μιλώντας για άβολες σκηνές πάνω στη σκηνή, αλλά και τη μία φορά που έκανε γυμνό ο ηθοποιός είπε:

«Άβολη σκηνή πάνω στη σκηνή είχα μόνο όταν είχα πάθει τροφική δηλητηρίαση στο “80s the musical”. Ήμασταν αγκαλιά με την Ελένη Φουρέιρα και της λέω μη με φιλήσεις γιατί θέλω να ξεράσω.

Είχα κάνει γυμνό στο Ταμάμ, 100% γυμνό. Βάλαμε φατσούλα στο ακατάλληλο σημείο. Μού είχαν πει ότι “πρέπει να βγεις από το μπάνιο και θα σου βάλουμε σπασουάρ”. Το θέμα είναι ότι το σπασουάρ είχε καθυστερήσει πολύ και λέω αφήστε τα όλα, δεν προλαβαίνουμε, πάμε έτσι όπως είμαστε. Η Λίλα Μπακλέση είχε πει την ατάκα “Είδα τον Γιάννη με όλα του τα μεγαλεία”».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;