Survivor: Διέρρευσαν στο διαδίκτυο ροζ βίντεο και φωτογραφίες παίκτριας
Προσωπικές στιγμές της παίκτριας του φετινού Survivor με τον ερωτικό της σύντροφο, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Προκαλεί αποτροπιασμό και σοκ για ακόμη μια φορά η διαρροή γυμνών φωτογραφιών και βίντεο γυναίκας. Αυτή τη φορά, «θύμα» αυτής της κατάστασης φαίνεται να έπεσε μία παίκτρια του φετινού Survivor.

Ειδικότερα, οι προσωπικές στιγμές της κοπέλας που είχε πρωταγωνιστήσει στο παιχνίδι επιβίωσης και του ερωτικού της συντρόφου, φέρεται να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πιθανολογείται ότι πρόκειται για υλικό ερωτικού περιεχομένου που είχε καταχωρίσει στο κινητό της η παίκτρια του Survivor 5. Ωστόσο, οι επιτήδειοι φαίνεται ότι απέκτησαν πρόσβαση σε αυτό και δημοσιοποίησαν τα επίμαχα αρχεία χωρίς να υπολογίσουν το κακό που της έκαναν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η κοπέλα βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά τη διαρροή των προσωπικών της στιγμών, καθώς εκτέθηκε στην οικογένειά της, στους φίλους της, αλλά και στον κόσμο που είδε στο διαδίκτυο το επίμαχο βίντεο και τις φωτογραφίες.

Η νεαρή κοπέλα έχει προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας, ζητώντας να «κατέβουν» το ροζ βίντεο και oι γυμνές φωτογραφίες της από το ίντερνετ και να εντοπιστούν οι δράστες του διαμοιρασμού των προσωπικών της στιγμών, ενώ προτίθεται να υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση εξετάζουν δύο σενάρια:

  • Το πρώτο είναι χάκερ να απέκτησαν πρόσβαση στο κινητό της τηλέφωνο και να απέσπασαν τα επίμαχα αρχεία.
  • Το δεύτερο ενδεχόμενο που εξετάζουν οι αρμόδιοι της Δίωξης είναι να πρόκειται για περίπτωση revenge porn.

Ερευνούν δηλαδή το εάν η παίκτρια του «Survivor» έπεσε θύμα πρώην ερωτικού της συντρόφου, ο οποίος ενδεχομένως ανέβασε το βίντεο και τις φωτογραφίες της για να την εκδικηθεί.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 4