Ξεσπά η Έλενα Χριστοπούλου για GNTM 5 - «Δεν είναι έτσι η δουλειά μας»
Η Έλενα Χριστοπούλου ξεσπάει για τη συμπεριφορά που δέχθηκε παίκτρια στο GNTM 5 - «Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω στην τηλεόραση»

Η Έλενα Χριστοπούλου το πρωί της Τρίτης ξέσπασε στον αέρα του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Πρωινό μας» για τα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 5. Η πρώην coach του ριάλιτι μοντέλων αναφέρθηκε στον τρόπο που οι κριτές συμπεριφέρθηκαν σε ένα νέο κορίτσι.

Αρχικά, η Έλενα Χριστοπούλου είπε στον αέρα της εκπομπής:

«Με έχει πιάσει ταχυπαλμία. Είδα βία, δεν είναι έτσι η δουλειά μας. Αυτό είναι πάρα πολύ ‘90s όλο. Είναι ξεπερασμένο, είναι πασέ. Στη δική μου τη δουλειά ένα κορίτσι 18 χρονών που είναι άπειρο, έρχεται για να μάθει.

Για να το φροντίσουμε και να το αγκαλιάσουμε, όχι για να του κάνουμε αυτό το bullying στην τηλεόραση. Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω και δεν ξέρω ποιος το άφησε να γίνει αυτό»

Η ίδια συνέχισε λέγοντας:

«Βλέπω τον Γιώργο Καράβα μετά από αυτόν τον οχετό, να σκύβει το κεφάλι γιατί κι εγώ έτσι θα έκανα στη θέση του. Είναι άλλο η τηλεόραση κι άλλο οι συμπεριφορές. Παλεύουμε οι άνθρωποι τα τελευταία χρόνια για να μην έχουμε αυτές τις συμπεριφορές»

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;