Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε γυναίκα στον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα»
Κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» με τη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα με παράσυρση γυναίκας και διαφυγή του αυτοκινήτου που τη χτύπησε.

Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, 19 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης με τη Θεσσαλονίκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Η κάμερα της εκπομπής κατέγραψε ένα τροχαίο ατύχημα με παράσυρση γυναίκας.

Την ώρα που η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου συνομιλούσε με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου, λίγα μέτρα δίπλα ένα αυτοκίνητο παρέσυρε, τραυμάτισε και εγκατέλειψε γυναίκα που επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο.

Η δημοσιογράφος διέκοψε αμέσως την συζήτηση, ενώ η κάμερα της εκπομπής κατέγραφε τις εικόνες. Αρκετοί ήταν οι διερχόμενοι που σταμάτησαν για να δώσουν βοήθεια στην τραυματισμένη γυναίκα, η οποία φαίνεται στο βίντεο να βρίσκεται πεσμένη στην άσφαλτο, σφαδάζοντας από πόνους.

Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου ζήτησε να διακοπεί η απευθείας μετάδοση για να μπορέσει να καλέσει το EKAB, ενώ μαζί με τον τεχνικό του ΑΝΤ1 έσπευσαν δίπλα στην τραυματισμένη γυναίκα για να προσφέρουν βοήθεια.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Λίγα λεπτά αργότερα, έγινε νέα σύνδεση με την περιοχή όπου σημειώθηκε το τροχαίου. Η γυναίκα παρέμενε στην άσφαλτο, εν αναμονή των διασωστών και του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, και η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου ενημέρωσε πως η πεζή είχε τραυματιστεί και είχε πόνους κυρίως στο πόδι της.

Η δημοσιογράφος είπε πως ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο, μαύρο ή σκούρο μπλε ήταν εκείνο που χτύπησε την γυναίκα. Το αυτοκίνητο, στη συνέχεια, εγκατέλειψε αβοήθητη την πεζή και να εξαφανίστηκε. Δεν είναι τίποτα περισσότερο γνωστό ακόμα για τον οδηγό του αυτοκινήτου.

Διάβασε ακόμα:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;