Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Όσα αποκάλυψε για τις καθηλωτικές εξελίξεις της νέας σεζόν του «Σασμού»
Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Η Βασιλική ζει και χαίρομαι γι' αυτό. Είναι ο ρόλος μου, τον αγαπώ και είναι ένα πρόσωπο που έχει πολλά να δώσει».

Για τις καθηλωτικές εξελίξεις της νέας σεζόν του «Σασμού» μίλησε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου στον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Αρχικά  ανέφερε: «Η Βασιλική ζει και χαίρομαι για αυτό γιατί είναι ο ρόλος μου και τον αγαπώ και είναι ένα πρόσωπο που έχει πολλά να δώσει, να εξελιχθεί. Από το βιβλίο βγήκε η φήμη ότι η Βασιλική πεθαίνει. Το βιβλίο είναι ο πυρήνας, από εκεί και πέρα εμείς το έχουμε εξελίξει και υπάρχουν τεράστιες αποκλίσεις. Μετά από κάποιες δυσάρεστες ανατροπές που θα δούμε στον νέο κύκλο, θα δούμε τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής αλλά κάπως διαφορετικά».

Σχετικά με την ερώτηση που έγινε στο Ηρώδειο και την ενόχληση που έδειξαν η ίδια και ο Γιάννης Νταλάνης, απάντησε: «Δεν με κουράζει να με ρωτάνε για τη Βασιλική απλά υπάρχουν κάποιες περιστάσεις που πρέπει να εστιάζουμε σε κάτι άλλο».

Όσον αφορά τον φόνο του Στεφανή απάντησε: «Είναι πυρηνικό ερώτημα της ιστορίας και γύρω από αυτό θα εξελιχθούν πολλά στη σειρά». Ωστόσο, για την απουσία της από την τηλεόραση εξομολογήθηκε ότι ήθελε να περάσει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά της.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;