Κώστας Φαλελάκης: «Μετά το θάνατο του Μηνά Χατζησάββα, είχα σκεφτεί αρκετά την αυτοκτονία»
Ο Κώστας Φαλελάκης έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το πόσο δύσκολα πέρασε με την απώλεια του συντρόφου του, Μηνά Χατζησάββα.

Ο Κώστας Φαλελάκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” στην οποία μίλησε για το πόσο δύσκολα πέρασε με την απώλεια του συντρόφου του, Μηνά Χατζησάββα και τις δύσκολες συνεργασίες που έχει βιώσει στο θέατρο.

«Αυτή η διετία ήτα το δεύτερο διαλυτικό σημείο της ζωής μου. Το πρώτο ήταν ο θάνατος του Μηνά. Απομονώθηκα λίγο μετά από αυτήν την απώλεια, δεν έβγαινα, δεν μου ήταν ευχάριστο. Είχα σκεφτεί αρκετά την αυτοκτονία.

Με αγκάλιασε τόσο πολύς κόσμος και μου έδωσε μια δύναμη αυτό, που επιστρέφοντας στο σπίτι, ντράπηκα που είχα σκεφτεί έτσι. Έφτασα σε σημείο να το οργανώσω στο μυαλό μου το πως θα γίνει και που θα γίνει» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Φαλελάκης.

«Δεδομένου ότι κατάγομαι από μια θεατρική γενιά, όπου η αλαζονεία κι η αγένεια, ήταν προϋποθέσεις δημιουργίας. Μπορώ να πω ότι το MeToo βοήθησε πολύ, μπορεί και μιλά κανείς. Δεν τολμούσε κανείς να μιλήσει κι υπομέναμε αυτήν τη συμπεριφορά. Μας άρεσε γιατί δεν ξέραμε ότι υπάρχει ελευθερία. Όταν βγήκα στο θέατρο, τέτοιες συμπεριφορές συνάντησα και θεώρησα ότι είναι το κανονικό», πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;