Φαίη Σκορδά: Λαμπερή πρεμιέρα για το «Πρωινό Μας»
Η Φαίη Σκορδά έκανε πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας με την εκπομπή «Πρωινό Μας» μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Από την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησαν οι εκπομπές που θα δούμε φέτος στην ελληνική τηλεόραση. Σήμερα, η Φαίη Σκορδά είπε την πρώτη καλημέρα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ μέσα από τη νέα της εκπομπή «Πρωινό Μας». Όλοι περίμεναν την πρεμιέρα της νέας εκπομπής της, καθώς ήταν μία από τις πιο πολυσυζητημένες μεταγραφές της χρονιάς.

Η Φαίη Σκορδά είπε την πρώτη της καλημέρα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ μέσα από το πιο εντυπωσιακό πλατό εκπομπής που έχουμε δει φέτος. Η παρουσιάστρια έκανε μεγαλοπρεπή είσοδο, ντυμένη στα λευκά και πιο όμορφη από ποτέ. Τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας ήταν τα εξής:

«Καλημέρα! Καλωσορίσατε στον ΣΚΑΪ, καλωσορίσατε στο Πρωινό Μας. 20 χρόνια πρεμιέρες, δεν συνηθίζεται ποτέ, αλλά αυτή η πρεμιέρα, αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική για μένα.

Μου λείψατε, μου έλειψε να σας μιλάω περισσότερο, μου έλειψε να σας χαμογελάω. Είναι ένα καινούριο ξεκίνημα, αλλά είναι ένα ωραίο ξεκίνημα και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Και θέλω μαζί, γι’ αυτό είναι το Πρωινό μας, να περάσουμε ωραία και να φτιάξουμε μια πολύ ωραία ψυχαγωγική εκπομπή»

Μαζί με την Φαίη Σκορδά θα βρίσκονται η Έλενα Χριστοπούλου, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Άγγελος Βουράκης, οι οποίοι θα σχολιάζουν με τη δική τους οπτική όσα συμβαίνουν αλλά και τα θέματα της εκπομπής. Ο αστυνομικός συντάκτης Θεοδόσης Πάνου θα συμμετέχει στην εκπομπή με τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, ενώ η Ελεάννα Τρυφίδου θα παρουσιάζει τις διεθνείς ειδήσεις.

Στην κουζίνα θα μαγειρεύει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ενώ τις αστρολογικές προβλέψεις θα τις ακούμε από την Βάσια Μαυράκη.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
64'
0 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
64'
1 - 0
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
5'
51 - 39
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;