Ζώδια: Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό και στην Παρθένο - Από 10 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου
Η διαδρομή του ανάδρομου Ερμή στα ζώδια και στους ωροσκόπους μας.

Καρκίνος

Το πατρικό σας σπίτι θα σας απασχολήσει σαν οικοδόμημα και ίσως σκεφθείτε πώς θα το διορθώσετε σε προβλήματα επισκευών, ή κάποιες άλλες ανάγκες που φέρνουν έξοδα και δυσκολίες.

Με τους οικείους σας θα είναι δύσκολη η συνεννόηση, καθώς θα πρέπει να είστε λίγο πιο ευγενικοί ή πιο χαλαροί μαζί τους.

Διαφορετικά οι παρεξηγήσεις θα προκληθούν χωρίς λόγο και αφορμή και το κυριότερο… δεν θα καταλήγουν πουθενά! Στο τέλος δεν θα ξέρετε γιατί φθάσατε στην διαφωνία.

Μέσα στο σπίτι μπορείτε όμως να εμπνευστείτε, να βρείτε στιγμές γαλήνης και απομόνωσης και μία ηρεμία. Είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος για συγγραφή, καλλιτεχνική δημιουργία, ηρεμία, αναζωογόνηση εσωτερική. Η ενδοσκόπηση θα σας οδηγήσει σε ένα μονοπάτι αυτογνωσίας και θα αποφασίσετε να διορθώσετε λανθασμένες επιλογές.

Φροντίστε τον προσωπικό σας χώρο και δημιουργείστε μία γλυκιά ατμόσφαιρα.

Μην σκεφθείτε επ’ ουδενί συμβόλαια για ένα ακίνητο.

Όταν θα είναι στη Παρθένο

Ο Ερμής, σας προσδίδει δυσκολία σε θέματα επικοινωνίας, συζητήσεων και συναντήσεων. Καθυστερούν πολλά από όσα έχετε φροντίσει ή προγραμματίσει κι αυτό προκαλεί ένα άγχος. Επειδή δεν σας αρέσει να ξεφεύγετε από την σταθερότητά σας και αισθάνεστε ανασφάλεια, τελικά θα είναι καλό να αφεθείτε στην ροή των γεγονότων. Οι επαφές με τα αδέλφια μπορεί να κρύβουν μία ασάφεια και να είναι δυσνόητα τα μηνύματα που προσλαμβάνετε. Κάποιος θα προσπαθήσει να σας υποβάλλει διαφορετικές ιδέες ή να προβάλει τις δικές του απόψεις και θα σας ενοχλήσει.

Λέων

Ο Ερμής σας προσδίδει δυσκολία σε θέματα επικοινωνίας, συζητήσεων και συναντήσεων. Καθυστερούν πολλά από όσα έχετε φροντίσει ή προγραμματίσει κι αυτό φέρνει ένα άγχος.

Επειδή ενδέχεται να αισθανθείτε πως ξεφεύγετε από το πρόγραμμά σας και ίσως βιώσετε ανασφάλεια, τελικά θα είναι καλό να αφεθείτε στην ροή των γεγονότων.

Οι επαφές με τα αδέλφια μπορεί να κρύβουν μία ασάφεια και να είναι δυσνόητα τα μηνύματα που προσλαμβάνετε. Λύνετε εκκρεμότητες με το στενό σας περιβάλλον.

Κάποιος θα προσπαθήσει να σας υποβάλλει άλλες ιδέες από αυτές που έχετε. Οι παρεξηγήσεις είναι διαρκείς και περιπλέκουν λόγια και σκέψεις.

Αποστασιοποιηθείτε, ασχοληθείτε με ένα έργο που απαιτεί έμπνευση

Μικρές έξοδοι ή ταξίδια σύντομα μπορεί να εμποδίζονται, αλλά επιμείνετε σ’ αυτά. Ακόμη και ένας περίπατος περιστασιακά, είναι διέξοδος για σας και βοηθούν να ξεκαθαρίζετε ό,τι πρέπει να αποσαφηνιστεί αυτή την εποχή.

Η διορατική σας αντίληψη είναι αυξημένη και θα ήταν καλό να την ακολουθείτε.

Όταν θα είναι στη Παρθένο

Η οικονομική δυσπραγία θα σας ενοχλήσει αισθητά, θα διαπιστώσετε πως είστε σε μία δύσκολη θέση και θα είναι αρκετά δύσκολη η θέση σας σε σχέση με όσα έχετε μάθει, σαν τρόπο ζωής. Ίσως ήρθε η στιγμή να απολαύσετε τα λιγότερα, με περισσότερη ποιότητα όμως. Δεν σας ταιριάζει κάποια σημαντική οικονομική συναλλαγή, αποφύγετε να ρισκάρετε οτιδήποτε και ενδιαφερθείτε να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις που έχουν σχέση με τα χρήματά σας. Επίσης, άτομα που είναι πολύτιμα για σας, μπορεί να δεχθούν την κριτική σας και να πληγωθούν. Θα δώσετε λανθασμένες εντυπώσεις, για τον λόγο αυτό, επιδιώξτε να είστε σαφείς. Ή αφήστε τις συζητήσεις για αργότερα.

Παρθένος

Η οικονομική ασυνέπεια ή κάποια εμπόδια ως προς τα έσοδά σας, θα σας ενοχλήσουν αισθητά. Θα διαπιστώσετε πως πρέπει να έχετε υπομονή και να κάνετε γενικά ένα καλό προγραμματισμό.

Ίσως ήρθε η στιγμή να απολαύσετε τα λιγότερα, με περισσότερη ποιότητα όμως.

Δεν σας ταιριάζει η οικονομική συναλλαγή αυτή την εποχή, αποφύγετε να ρισκάρετε οτιδήποτε και ενδιαφερθείτε να τακτοποιήσετε λίγο τις υποθέσεις που έχουν σχέση με τα χρήματά σας. Μπορεί όμως να σας επιστραφεί ένα ποσόν που σας οφείλουν.

Επίσης, εκείνοι που είναι πολύτιμοι για σας, μπορεί να δεχθούν την κριτική σας και να πληγωθούν.

Θα δώσετε λανθασμένη εντύπωση, για τον λόγο αυτό, επιδιώξετε να είστε σαφείς. Ή αφήστε τις συζητήσεις για αργότερα.

Οι αξίες πρέπει να αναθεωρηθούν αυτή την εποχή, θα βοηθήσει να κρίνετε καλύτερα τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν στο μέλλον.

Όταν θα είναι στη Παρθένο

Η αναδρομή του Ερμή συμβαίνει στο ζώδιό σας, αρκετά δύσκολο λοιπόν το διάστημα αυτό, αφού θα αναμοχλεύετε τις παλιές καταστάσεις της ζωής και θα αισθάνεστε πως πρέπει να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί. Όμως χάνετε την ουσία και άδικα παιδεύεστε. Όπως αναπολείτε το χθες, θα μπερδεύεστε περισσότερο. Αυτό θα δίνει λανθασμένες εντυπώσεις, ίσως μάλιστα γίνει αφορμή να έλκετε άτομα που δεν είναι ειλικρινή, απέναντί σας. Ή δεν έχουν σαφήνεια στις επιθυμίες τους. Το άγχος θα είναι έντονο και θα δυσκολευτείτε να βρείτε μία σειρά στη ζωή και στις σχέσεις σας. Δεν είναι καλή εποχή για να λύσετε διαφορές στο γάμο ή με ένα συνεργάτη. Αποφύγετε νομικές διαδικασίες.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;