Διονυσία Γεωργιάδου για Πάνο Νάτση: «Δεν έχω αποφασίσει αν θα γεννήσω το παιδί του»
Η Διονυσία Γεωργιάδου μίλησε για τον Πάνο Νάτση και την απώλειά του.

Η ηθοποιός Διονυσία Γεωργιάδου μίλησε σήμερα Πέμπτη (8/9) για τον σύντροφό της Πάνο Νάτση, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο, τα ξημερώματα της 29ης Ιανουαρίου στο κέντρο της Αθήνας.

«Ήμασταν 3 χρόνια με τον Πάνο Νάτση. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Με τον Πάνο Νάτση είχαμε κάνει εξωσωματική, είχαμε κάνει εμβρυομεταφορά. Θα κάναμε τώρα δεύτερη εξωσωματική. Υπάρχει ένα έτοιμο γονιμοποιημένο βλαστοκύτταρο», ανέφερε αρχικά η Διονυσία Γεωργιάδου προσθέτοντας στη συνέχεια:

«Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα φέρω στον κόσμο το παιδί του Πάνου Νάτση. Δεν ξέρω κατά ποσό να φέρω ένα παιδί στον κόσμο, που θα φέρει ένα πένθος. Μετά τον θάνατό του, δεν έχω προσδιορίσει τι συμβαίνει ακόμα, οφείλω στον εαυτό μου να συνεχίσω να ζω».

Επιπλέον, η ηθοποιός μίλησε και για την «επόμενη μέρα» της απώλειας

«Ο Πάνος δεν θα με άφηνε να βάλω μαύρα ρούχα ούτε για μια ημέρα», είπε η Διονυσία Γεωργιάδου για την απόφασή της να μην φορέσει μαύρα.

«Μετά τον χαμό του έχω κάνει ένα τατουάζ με τα γράμματά του. Έχω όλα τα πράγματά του, δεν έχω δώσει κάτι», αποκάλυψε στο τέλος σχετικά με τον σύντροφό της και θέλοντας να τον θυμάται για πάντα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;