Weeknd: Σταμάτησε απότομα συναυλία του - «Η φωνή μου έσβησε»
Ένα απρόσμενο πρόβλημα στη φωνή του ανάγκασε τον Weeknd να λήξει πρόωρα τη συναυλία του στο Los Angeles.

Ο αγαπημένος και πασίγνωστος τραγουδιστής The Weeknd βρέθηκε σε μία εξαιρετική δύσκολη κατάσταση, αφού αναγκάστηκε να σταματήσει απότομα μία συναυλία του στο Λος Άντζελες λόγω προβλημάτων στη φωνή του.

Συγκεκριμένα, όσο ο Weeknd τραγουδούσε την επιτυχία του «Can’t Feel My Face», αποχώρησε χωρίς καμία προειδοποίηση από τη σκηνή, σύμφωνα με τους Los Angeles Times. Εκείνη τη στιγμή άρχισε να παίζεται για λίγο ένα άλλο τραγούδι και στη συνέχεια άναψαν τα φώτα στο SoFi Stadium του Ίνγκλγουντ.

Έτσι, χωρίς καμία προειδοποίηση η συναυλία σταμάτησε με τον Weeknd να έχει ερμηνεύσει μόνο τέσσερα τραγούδια, σύμφωνα με το Reuters. Αμέσως μετά ο τραγουδιστής επέστρεψε στη σκηνή, προκειμένου να εξηγήσει στο κοινό τον λόγο της αποχώρησής του αλλά και για να απολογηθεί.

«Δεν ξέρω τι συνέβη όταν ούρλιαξα, αλλά απλά έχασα τη φωνή μου. Αυτό με σκοτώνει, δεν θέλω να σταματήσω το show. Αλλά δεν μπορώ να σας δώσω τη συναυλία που θέλω», είπε στον κόσμο διαβεβαιώνοντας το κοινό ότι θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους.

Μεταξύ άλλων ο Weeknd ανέφερε ότι θα προγραμματιστεί νέα συναυλία, με τον ίδιο να λέει:

«Αλλά θα κάνω μια συναυλία για εσάς πραγματικά σύντομα. Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη, λυπάμαι πολύ. Δεν μπορώ να σας δώσω αυτό που θέλω».

Λίγο αργότερα, ο Weeknd με ανάρτησή του στα social media εξήγησε τι συνέβη.

«Η φωνή μου έσβησε στο πρώτο τραγούδι και είμαι συντετριμμένος. Την ένιωσα να χάνεται και η καρδιά μου σταμάτησε. Ζητώ βαθύτατα συγγνώμη από τους θαυμαστές μου που ήταν εδώ. Υπόσχομαι ότι θα επανορθώσω σε νέα ημερομηνία», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

Πηγή εικόνας: Wikimedia Commons

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;