Ελένη Μενεγάκη: «Τολμώ να πω ότι πιο πολύ σκέφτομαι τη Φαίη»
Η Eλένη Μενεγάκη σχολίασε το γεγονός ότι η Φαίη Σκορδά απουσίαζε από το "Πρωινό" μετά από εννέα χρόνια παρουσίας στην πρωινή ζώνη του ANT1.

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε πρεμιέρα το μεσημέρι της Δευτέρας (5/9) και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις ενάρξεις των εκπομπών της πρωινής ζώνης και στις αλλαγές που έγιναν αυτή τη σεζόν.

Η γνωστή παρουσιάστρια σχολίασε το γεγονός ότι η Φαίη Σκορδά απουσίαζε από το “Πρωινό” μετά από εννέα χρόνια παρουσίας στην πρωινή ζώνη του ANT1.

Αρχικά, η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε:

«Το “Πρωινό” νομίζω ήταν η εκπομπή που είχε συζητηθεί περισσότερο μετά από αυτή τη μεγάλη αλλαγή μετά από εννέα χρόνια με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Αυτοί οι δύο άνθρωποι ξεκίνησαν μαζί πριν από εννέα χρόνια, πολύ επιτυχημένα στον ANT1.

Τα τελευταία χρόνια, έμεινε η Φαίη Σκορδά μόνη της, πήγε ο Γιώργος Λιάγκας αλλού και μετά πάλι μαζί. Το γεγονός ότι η Φαίη δεν βρίσκεται φέτος στο Πρωινό του ANT1 ήταν κάτι που συζητήθηκε πολύ. Τώρα ο Γιώργος Λιάγκας είναι μόνος του».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια είπε αναφερόμενη στη Φαίη Σκορδά: «Εμείς να τους πούμε καλή επιτυχία και καλό ξεκίνημα. Πολλά φιλιά στον συμμαθητή μου αλλά τολμώ να πω ότι πιο πολύ σκέφτομαι τη Φαίη γιατί, όταν πας να κάνεις μια μετακίνηση, ενώ έχεις μάθει να είσαι πολλά χρόνια στο ίδιο μέρος μαζί με τους πιο βασικούς συνεργάτες, έχεις πιο πολύ άγχος και τρακ. Έχεις πιο πολύ τρέξιμο γενικότερα και θέλει υπομονή, δύναμη, κουράγιο και γι’ αυτό θα στείλω και στη Φαίη πολλά φιλιά».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;