Trannos: Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο μετά από τροχαίο ατύχημα
Ο Trannos ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης το βράδυ της Παρασκευής και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο στη Βούλα.

Ο Trannos νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε ιδιωτική κλινική, καθώς αργά το βράδυ της Παρασκευής ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο μάνατζερ του γνωστού τράπερ δημοσιοποίησε την είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στο τροχαίο, που έγινε το βράδυ της Παρασκευής στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα, ανάμεσά τους και το τζιπ που έχει στην κατοχή του ο Trannos. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, αστυνομικοί και ασθενοφόρα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν του τραυματίες τους οποίους παρέλαβαν ασθενοφόρα.

O μάνατζερ του τράπερ επιβεβαίωσε με ανάρτησή του το Instagram το δυσάρεστο γεγονός, ενώ σημείωσε πως οι επόμενες εμφανίσεις του θα αναβληθούν μέχρι νεοτέρας.

Trannos

Σε δεύτερο στόρι του, ο μάνατζερ του γνωστού τράπερ αποκάλυψε πως ο Trannos θα παραμείνει σήμερα στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Trannos

Δες ακόμα:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;