Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος: Εμμένει στις δηλώσεις του περί βιασμού - «Δεν αναθεωρώ»
Ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος, σε επικοινωνία με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», αναφέρθηκε στις δηλώσεις του περί βιασμού και στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

Ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος φαίνεται να συνεχίζει να υποστηρίζει τις προκλητικές δηλώσεις, που είχε κάνει το πρωί της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, περί βιασμού. Παρά τη συγγνώμη που είχε ζητήσει μετά τον σάλο που είχε προκληθεί, σε σημερινή επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», δήλωσε πως δεν αναθεωρεί τίποτα.

Όπως δήλωσε ο Μητροπολίτης στον αέρα της εκπομπής:

«Σταματώ τις οποιαδήποτε δηλώσεις και οποιαδήποτε επαφή με οποιονδήποτε σταθμό. Τελείωσε. Άλλα λέμε, άλλα μας ρωτάνε και άλλα παρουσιάζονται. Δεν με νοιάζει καθόλου. Έχω ζήσει μία ζωή με αμφισβήτηση. Δεν με νοιάζει τίποτα. Χαίρετε και αγαλιάσθε.

Λοιπόν, εν πάση περίπτωση, αυτά που είπα, όποτε θεωρώ εγώ θα τα αναθεωρήσω, αν χρειάζεται να τα αναθεωρήσω. Δεν αναθεωρώ… αλλά σας λέω ότι με πήρανε τηλέφωνο για να μιλήσουμε για τους εξορκισμούς και ξεκινήσαμε αντί για εξορκισμούς γι’ αυτό»

Σε ό,τι αφορά την αντίδραση της υπουργού Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος σχολίασε:

«Εκείνη δεν προσβάλλει την Εκκλησία όταν λέει ότι ο καθένας μπορεί να πάρει άδεια, να μην παρακολουθεί τα θρησκευτικά. Ε;»

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Λυκόβρυση

1.000

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;