Μπέττυ Μαγγίρα: «Όταν έφυγε η μητέρα μου, τους προετοίμαζα ότι θα φύγει»
Με αφορμή τη συνέντευξη της Άριελ Κωνσταντινίδη η Μπέττυ Μαγγίρα αποκάλυψε πώς προετοίμασε τα δικά της παιδιά να δεχτούν τον θάνατο της μητέρας της.

Σήμερα Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου η Άριελ Κωνσταντινίδη παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας της και στο πώς προετοίμασε τα παιδιά της γι’ αυτό.

Έπειτα, με αφορμή τη συνέντευξη της Άριελ Κωνσταντινίδη, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Μπέττυ Μαγγίρα, μίλησε και αυτή με τη σειρά της για το ίδιο θέμα.

«Εγώ λέω πάντα την αλήθεια στα παιδιά μου. Εκτός αν είναι κάτι πιο αθώο… Πιστεύω ότι τα παιδιά μπορούν να ακούσουν την αλήθεια, αρκεί να βρεις τον σωστό τρόπο να τους την πεις. Τώρα θα πω κάτι στενάχωρο. Όταν έφυγε η μητέρα μου, τους προετοίμαζα ότι θα φύγει. Μού έλεγαν να μην τους λέω τίποτα κι εγώ απαντούσα πως είναι ο κύκλος της ζωής και πρέπει να τον ξέρουν», εξομολογήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Δεν τα πήρα μαζί μου για να το δουν. Δεν θα ήθελα. Αλλά πρέπει να το ξέρουν. Δεν μπορείς να τους κρύβεις τα πάντα και να ζουν σε ένα ροζ σύννεφο».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Μερική Απασχόληση

14-05-2024

Αθήνα

560

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;