Φοίβος Δεληβοριάς: «Περιέργως μετά τη γέννηση της κόρης μου, ο χρόνος είναι ατέλειωτος»
Ο Φοίβος Δεληβοριάς σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο «Στούντιο 4».

Ο Φοίβος Δεληβοριάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» σήμερα Παρασκευή (2/9), όπου συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο με αφορμή τη νέα εκπομπή της ΕΡΤ «Τα νούμερα». Μεταξύ άλλων ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για τη σχέση του με το χιούμορ αλλά και την αδυναμία που τρέφει για τις… μιμήσεις!

Συγκερκιμένα, ο Φοίβος Δεληβοριάς είπε χαρακτηριστικά:

«Μέχρι τα 40 μου, η κωμική πλευρά μου έμενε πιο πολύ στις παρέες. Δηλαδή στις παρέες έκανα τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, τον Ζάχο Χατζηφωτίου, τον έναν και τον άλλον. Έπαιρνα περσόνες κωμικές και κάναμε τρομερές καφρίλες, φάρσες και κάναμε όλα αυτά τα πράγματα. Αυτό λοιπόν στην Ταράτσα είχα την ευκαιρία να το κάνω με κοινό».

«Κάναμε ένα νούμερο πάνω στις Άγριες Μέλισσες, όπου ήμουν και ο Δούκας Σεβαστός και ο αστυνόμος Βόσκαρης. Με διπλό κοστούμι που γυρνούσα. Όλα αυτά θα έλεγε κανείς ότι ήταν μια προετοιμασία, μια πρόβα για αυτό που ζω τώρα στα Νούμερα», είπε ο ίδιος για «Τα Νούμερα» που παρουσιάζει και συμπλήρωσε στη συνέχεια:

«Περιέργως μετά τη γέννηση της κόρης μου, ενώ πριν αισθανόμουν ότι οτιδήποτε θέλω να κάνω θέλει χρόνο που εγώ δεν τον είχα, ο χρόνος είναι ατέλειωτος και δεν μπορώ να το εξηγήσω ενώ οι υποχρεώσεις μου είναι πολύ περισσότερες και η βιοποριστική αγωνία πολύ μεγαλύτερη».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

16-01-2024

Χαλκιδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;