Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Έμεινα εκτός τηλεόρασης και πήρα το πτυχίο της Θεολογικής»
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» με απόλυτη ειλικρίνεια για τους λόγους που επέλεξε να κάνει ένα τηλεοπτικό διάλειμμα.

Σήμερα Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου η γνωστή ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ  ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο κατά την οποία αποφάσισε να αποτραβηχτεί από την τηλεόραση αν και είχαν προηγηθεί μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες.

«Με φόβισε το πολύ γρήγορο και διάσημο, στο οποίο δεν προλαβαίνεις να μπεις πιο βαθιά και οι ρόλοι και η ταμπέλα είναι το ελαφρού. Η τηλεόραση ήθελε να συνεχίσει να παίρνει από εμένα αυτό το ανάλαφρο της διπλανής πόρτας. Εγώ δεν μπορούσα γιατί έλεγα ότι αν με συνηθίσουν σε αυτό θα είναι ανάλογοι και οι ρόλοι. Αρνήθηκα κωμικούς ρόλους στην τηλεόραση για να πάρω σοβαρούς ρόλους στο θέατρο», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αναφερόμενη στο τηλεοπτικό της «διάλειμμα».

«Έμεινα εκτός, εξού και πήρα και το πτυχίο της Θεολογικής. Όταν δεν είσαι η πρώτη τους επιλογή προσπαθείς κι εσύ να δημιουργήσεις ένα άλλο κλίμα. Πήρα τηλέφωνα για δουλειά και προσωπική επαφή», κατέληξε αναφερόμενη σε αυτό το θέμα η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;