Ιλένια Ουίλιαμς: Μιλά για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του πατέρα της
H Ιλένια Ουίλιαμς ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα μηνύματα συμπαράστασης.

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών την Κυριακή 21/8 έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. Ο θάνατος του τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη βύθισε στο πένθος την οικογένειά του και τον καλλιτεχνικό του κόσμο.

Η κόρη του Ιλένια Ουίλιαμς ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα μηνύματα συμπαράστασης.

Τι κάνετε; Πώς είστε; Λοιπόν, άβολο… Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας, για τη στήριξή σας, την συμπαράστασή σας, για όλα. Είμαι καλά, επειδή μου στέλνετε μηνύματα αν είμαι καλά, είμαι καλά. Παίρνω λίγο τον χρόνο μου. Πήρα λίγο τον χρόνο, η αλήθεια είναι πως καιρό παίρνω λίγο τον χρόνο μου. Αυτό ήθελα να σας πω. Είμαι εδώ, έχω επιστρέψει, δεν θα πω καλό χειμώνα, γιατί το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ. Κατά τα λοιπά, η ζωή συνεχίζεται, προχωράμε και τα υπόλοιπα θα τα πούμε εν καιρό. Σας στέλνω ένα τεράστιο φιλί και καλό μήνα σε όλους σας”, έγραψε η ίδια.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;