Meteo: Καταιγίδες σήμερα και στην Αττική
Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo.gr προειδοποιεί για καταιγίδες σήμερα, Τετάρτη 31 Αυγούστου, ακόμα και μέσα στην Αττική (ΧΑΡΤΗΣ)

Ο καιρός συνεχίζει να είναι ασταθής και σήμερα, Τετάρτη 31 Αυγούστου, σε όλη τη χώρα. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα των Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, αναμένονται καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας, ακόμα και μέσα στην Αττική.

Σύμφωνα με τα δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, βροχές και καταιγίδες αναμένονται από το μεσημέρι κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά αλλά και τοπικά σε πεδινές περιοχές, στα ορεινά της Κρήτης, σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και ενδεχομένως του Ιονίου και των Κυκλάδων. Στην Πίνδο και στα βόρεια ηπειρωτικά υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης χαλαζοπτώσεων. Στον Χάρτη 1 παρουσιάζεται η πρόγνωση του αθροιστικού υετού για σήμερα Τετάρτη

meteo

Μεταξύ των περιοχών όπου θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, συμπεριλαμβάνεται και ο νομός Αττικής.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά δεδομένα τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες και στα ορεινά τμήματα του νομού ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά. Στον Χάρτη 2 παρουσιάζεται ενδεικτικά ο υετός που αναμένεται τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης στην Αττική αλλά και την Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο.

meteo

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;