Μαρία Αντωνά: Η αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη
Η Μαρία Αντωνά μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» για τις αλλαγές στη ζωή της και τον γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη.

Σήμερα Δευτέρα (29/8) η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και για ακόμη μία τηλεοπτική χρονιά είχε στο πλάι της μεταξύ άλλων τη ραδιοφωνική παραγωγό και σύντροφος του φιναλίστ του Survivor 5 Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά.

Μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον Άρη Σοϊλέδη, η Μαρία Αντωνά επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής της Μπέττυ Μαγγίρα, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της και τον επερχόμενο γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη.

«Δεν έχω μετακομίσει ακόμα, βρισκόμαστε όμως σε μια διαδικασία που το σπίτι είναι γεμάτο με κούτες και βαλίτσες και μιας και βλέπει το δικό μου το αγόρι να του δώσω πολλά φιλάκια. Είμαι σε μια φάση μετακόμισης, μετράμε αντίστροφα και για άλλα ευχάριστα πράγματα. Ο γάμος θα γίνει σε κάτι από λιγότερο από δύο. Να έχετε στο μυαλό σας το νούμερο δύο. Δύο μήνες θα είναι, δύο εβδομάδες, δύο μέρες, δύο ώρες; Τον χάρηκα τον Άρη. Δεν μείναμε και πολύ μόνοι μας, ερχόντουσαν συνέχεια παιδάκια για φωτογραφίες και άνθρωποι να του μιλήσουν», αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;