Λευκός Θόρυβος: Οι Άνταμ Ντράιβερ και Γκρέτα Γκέργουιγκ πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Νόα Μπάουμπακ
«Λευκός Θόρυβος»: Ο Νόα Μπάουμπακ διασκευάζει το σενάριο του βιβλίου του Ντον Ντελίλο και σκηνοθετεί την ταινία έχοντας στο πλάι του ένα «πεντάστερο» πρωταγωνιστικό δίδυμο.

Ξεκαρδιστική αλλά και τρομακτική, λυρική και παράδοξη, συνηθισμένη και ταυτόχρονα αποκαλυπτική, η ταινία «Λευκός Θόρυβος» δραματοποιεί τις προσπάθειες μιας σύγχρονης αμερικανικής οικογένειας να ανταπεξέλθει στις τετριμμένες συγκρούσεις της καθημερινής ζωής, παλεύοντας παράλληλα με τα οικουμενικά μυστήρια της αγάπης, του θανάτου και της πιθανότητας να ευτυχήσει κανείς σε έναν αβέβαιο κόσμο.

Ο «Λευκός Θόρυβος» βασίζεται στο βιβλίο του Ντον Ντελίλο. Ο Νόα Μπάουμπακ έχει επιμεληθεί το σενάριο και τη σκηνοθεσία, ενώ έχει αναλάβει και την παραγωγή της ταινίας μαζί με τον Ντέιβιντ Χέιμαν. Στο πρωταγωνιστικό δίδυμο βλέπουμε αφενός τον Άνταμ Ντράιβερ που μετά από 3 χρόνια και το «Marriage Story» ξανασυναντάει τον Μπάουμπακ, αλλά και την βραβευμένη ηθοποιό και σκηνοθέτη Γκρέτα Γκέργουικ, η οποία «ενώνει» τις δυνάμεις της για ακόμη μία φορά με τον σύντροφό της Νόα Μπάουμπακ.

Ακολουθεί το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας που θα είναι διαθέσιμη προσεχώς στο Netflix και σε επιλεγμένες αίθουσες κινηματογράφων.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
FT
2 - 2
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
FT
1 - 2
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;