Σταλόνε: Κάλυψε το τατουάζ που απεικονίζει τη σύζυγό του με το πρόσωπο του σκύλου του
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε απέκτησε νέο τατουάζ. Στο σημείο που βρισκόταν το πρόσωπο της συζύγου του, πλέον είναι εκείνο του σκύλου του, Butkus.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε απέκτησε νέο τατουάζ. Στο σημείο που βρισκόταν το πρόσωπο της συζύγου του, πλέον είναι εκείνο του σκύλου του, Butkus, που έχει πεθάνει.

Η απόφαση του 76χρονου ηθοποιού να «εξαφανίσει» από τον δικέφαλό του το πρόσωπο της Τζένιφερ Φλάβιν, έκανε κάποιους να σκεφτούν ότι μπορεί να πρόκειται για κάποιο κακό οιωνό για τον γάμο τους. Η εκπρόσωπος του Σταλόνε δήλωσε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη σχέση του ζευγαριού.

«Ο κ. Σταλόνε είχε πρόθεση να ανανεώσει το τατουάζ με την σύζυγό του, Τζένιφερ, όμως τα αποτελέσματα ήταν μην αποτελεσματικά και δυστυχώς δεν διορθώνονταν», δήλωσε στη Daily Mail η εκπρόσωπος του ηθοποιού, Μισέλ Μπέγκα, αφότου το Μέσο δημοσίευσε φωτογραφίες που έδειχναν το παλιό τατουάζ και αυτό που το αντικατέστησε.

Πρόσθεσε ότι ο ηθοποιός αγαπά την οικογένειά του. «Αυτή την περίοδο οι Σταλόνε γυρίζουν μαζί ένα ριάλιτι, που θα κάνει πρεμιέρα στο Paramount+».

 

Τον Μάιο το ζευγάρι γιόρτασε την 25η επέτειο του γάμου τους. «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τι σημαίνει για τις ζωές μας αυτή η απίστευτα ανιδιοτελής, αφοσιωμένη, υπομονετική γυναίκα, εύχομαι άλλα 25 χρόνια. Σε ευχαριστώ γλυκιά μου», είχε γράψει τότε σε ανάρτηση ο ηθοποιός.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sly Stallone (@officialslystallone)

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε έχει μιλήσει πολλές φορές στα social media για την αγάπη του στον σκύλο του Butkus, ο οποίος πέθανε το 1981.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sly Stallone (@officialslystallone)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sly Stallone (@officialslystallone)

«Πραγματικά συμπάσχω με τους ανθρώπους που έχουν χάσει τα αγαπημένα κατοικίδιά τους. Τραγικά, είναι μια απώλεια που ποτέ δεν ξεθωριάζει πραγματικά. Οπότε κάθε ημέρα πρέπει να λατρεύετε την πραγματική αγάπη τους όσο είναι ακόμη εδώ, επειδή όταν φύγει δεν είναι ποτέ το ίδιο», είχε γράψει πρόσφατα.

Το 2017, είχε αναρτήσει φωτογραφία από το 1971, όταν ο ίδιος ήταν νέος και ο Butkus κουτάβι. «Ήμασταν και οι δύο αδύνατοι, πεινασμένοι και ζούσαμε σε ένα φτηνό ξενώνα πάνω από στάση του μετρό», ανέφερε τότε.

«Χρόνια αργότερα, όταν τα πράγματα χειροτέρεψαν, αναγκάστηκα να τον πουλήσω για 40 δολάρια, επειδή δεν μπορούσα να αγοράσω φαγητό. Μετά έγινε το θαύμα, πουλήθηκε το σενάριο για το Rocky και μπόρεσα να τον αγοράσω ξανά, αλλά ο νέος ιδιοκτήτης ήξερε ότι ήμουν απεγνωσμένος και με χρέωσε 15.000 δολάρια. Άξιζε κάθε σεντ», είχε αποκαλύψει.

Ο Butkus είχε εμφανιστεί στο πλευρό του Σιλβέστερ Σταλόνε στο «Rocky» και στη δεύτερη ταινία της σειράς.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πρακτική Άσκηση

16-05-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;