Mark Zuckerberg: Ποιος είναι ο ιδρυτής του Facebook -  Ένα νέο ντοκιμαντέρ προσπαθεί να απαντήσει στο ερώτημα
Το BBC ετοιμάζει μία νέα σειρά ντοκιμαντέρ για τη δημιουργία του Facebook, αλλά και τον δημιουργό της Mark Zuckerberg.

Μία νέα σειρά ντοκιμαντέρ ετοιμάζεται, με αφορμή την επέτειο 20 χρόνων του Facebook. Η νέα σειρά αναμένεται να είναι στη ζωή του Mark Zuckerberg και θα προσπαθήσει να απαντήσει στην ερώτηση όλων του ποιος είναι ο ιδρυτής ενός από τα πιο γνωστά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η δημοφιλής πλατφόρμα ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2024, άλλαξε τον τρόπο που γίνεται η επικοινωνία μέσω διαδικτύου, γιορτάζει προσεχώς τις δύο δεκαετίες από τη δημιουργία της. Για τον λόγο αυτό, το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC ανακοίνωσε πως ετοιμάζει μια σειρά ντοκιμαντέρ, η οποία θα γιορτάζει τα 20 χρόνια του Facebook και θα είναι επικεντρωμένη στον δημιουργό του. Η σειρά θα αποτελείται από τρία επεισόδια και θα έχει ως στόχο την απόλυτη καταγραφή των γεγονότων, χωρίς επιπρόσθετα και μυθοπλαστικά στοιχεία.

Η νέα σειρά του BBC αναμένεται να μην έχει δραματοποιημένα γεγονότα και το τηλεοπτικό δίκτυο υπόσχεται πρόσβαση σε βασικούς συντελεστές, σε μαρτυρίες εκ των έσω, σε προσωπικά ημερολόγια και σε σπάνιο αδημοσίευτο υλικό. Στόχος της νέας σειράς είναι να φτιάξει μία πληρέστερη εικόνα για τον Mark Zuckerberg. Μία εικόνα πιο κοντά στην πραγματικότητα από αυτή που είχαμε δει στην οσκαρική ταινία του David Fincher «The Social Network».

Για την παραγωγή της νέας σειράς ντοκιμαντέρ, το βρετανικό δίκτυο συνεργάζεται με την Mindhouse. Έτσι, πέρα από την παρουσίαση των γεγονότων που σχετίζονται με τη δημιουργία του Facebook, θα εξεταστεί και το αντίκτυπό του μέσου αυτού στην κοινωνία και στη συμπεριφορά των ανθρώπων.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία της πρεμιέρας. Όμως, έχει γίνει γνωστός ο τίτλος της, που θα είναι απλά «Zuckerberg».

Η ιστορία του Mark Zuckerberg

Η ιστορία του Facebook ξεκίνησε όταν ο Mark Zuckerberg σχεδίασε την πλατφόρμα για να μπορέσει να συνδεθεί με τους συμφοιτητές του στο Πανεπιστήμιο του Harvard. Ο δημιουργός του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης πέρασε από αρκετές περιπέτειες, καθώς οι πρώην φίλοι του, οι αδερφοί Winklevoss, βρέθηκαν σε δικαστική διαμάχη μαζί του, ισχυριζόμενοι ότι έκλεψε την ιδέα τους.

Η νέα σειρά του BBC αναμένεται να ρίξει περισσότερο «φως» στα νέα στοιχεία για να καταλάβουν οι τηλεθεατές όλα όσα έγιναν κατά την περίοδο της δημιουργίας του Facebook.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;