«Η Γη της Ελιάς»: Τα νέα πρόσωπα του δεύτερου κύκλου της σειράς
Στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς» θα δούμε αρκετά νέα πρόσωπα που θα αλλάξουν τις ισορροπίες και τα δεδομένα.

«Η Γη της Ελιάς» του MEGA αποτελεί μία από τις σειρές που ξεχώρισαν την τηλεοπτική σεζόν που μας πέρασε. Η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου έπεισε το τηλεοπτικό κοινό, που περιμένει πώς και πώς την επιστροφή των αγαπημένων του χαρακτήρων, αλλά και τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει ο νέος κύκλος. Όπως όλα δείχνουν, η προσθήκη νέων προσώπων θα ανατρέψει τα δεδομένα.

Η δίκη της Αθηνάς γίνεται κανονικά ενώ ληστεία θα γίνει στην ταβέρνα του Χρήστου. Η Μαργαρίτα σοκαρισμένη κι αποτροπιασμένη ανακαλύπτει το πτώμα του Ανέστη κι ο Κουράκος με την Ιουλία φαίνεται πως χωρίζουν. Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που θα δούμε στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του MEGA.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού «Τηλέραμα», «Η Γη της Ελιάς» του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου, είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου. Στο νέο κύκλο θα δούμε και αρκετά νέα πρόσωπα, που θα ανακατέψουν την τράπουλα και θα αλλάξουν τις ισορροπίες.

Το περιοδικό TV24 συγκέντρωσε όλους τους νέους χαρακτήρες, αλλά και τους ηθοποιούς που τη νέα σεζόν θα συμμετέχουν στην επιτυχημένη σειρά του MEGA και στους παρουσιάζουμε παρακάτω.

Βιολέτα (Φιλιώ Κυριάκου)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Filio Kyriakou (@filio.kyr)

Πρώην συμφοιτήτρια της Βασιλικής από την Καλαμάτα. Συνεπής και γλυκιά, τολμηρή και δυναμική, θα εμφανιστεί στη Μάνη όταν εξαφανιστεί η φίλη της η Νάντια. Την ψάχνει και είναι φοβισμένη. Θα έρθει σε επαφή με τον Φίλιππο και τη Βασιλική, με αποτέλεσμα τα δύο παιδιά να κινδυνέψουν.

«Αφεντικό» του κλαμπ (Γιώργος Zώης)

Όλοι τον αποκαλούν «Αφεντικό». Το πραγματικό του όνομα μάλλον δεν το γνωρίζει κανείς. Ξέρει να γίνεται γοητευτικός όταν πρέπει με τις κοπέλες του κλαμπ, αλλά και αυστηρός όσο δεν πάει.

Βρίσκεται κάτω από τον Κωνσταντίνο στην ιεραρχία, μιας και το κλαμπ υπόκειται στις δραστηριότητες του Δημοσθένη, τον οποίο ούτε καν γνωρίζει. Πάντα σκληρός αλλά και διπλωμάτης. Στο κλαμπ τον τρέμουν όλοι. Με ένα του βλέμμα υποτάσσονται.

Ράινα (Μελίνα Κόντη)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝙈𝙀𝙇𝙄𝙉𝘼 𝙆𝙊𝙉𝙏𝙄 (@melina.kd)

Μια όμορφη κοπέλα από τη Βουλγαρία, χορεύτρια, που πιάνει δουλειά στο κλαμπ. Ευχάριστη, θετικός χαρακτήρας, με χιούμορ και καλοσύνη. Μιλάει άπταιστα Ελληνικά μιας και βρίσκεται 10 χρόνια στην Ελλάδα. Η Ράινα είναι μαγκάκι και ξέρει να γίνεται καλή φίλη, θα συγκατοικήσει με την Αλκμήνη.

Ηρώ (Έλενα Καλλινίκου)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Kallinikou (@kallinikouelena)

Η αδελφή του Δημήτρη, η οποία ζει μόνιμα στην Ολλανδία. Γνωρίζει τα πάντα για τη ζωή του στη Μάνη. Πηγαίνει να παραλάβει τη σορό του Δημήτρη και να τον κηδέψει, θα παραστεί ως πολιτική αγωγή στο δικαστήριο, απέναντι στην Αθηνά, και θα θελήσει να την «κάψει». Αδίστακτη, σκληρή, ανέντιμη, παραδόπιστη.

Κατερίνα (Ελισάβετ Γιαννακού)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elisavet Giannakou (@elisavetgiannakou)

Η κολλητή φίλη της Στέλλας από την Αθήνα. Μια γλυκιά, σύγχρονη κοπέλα, η οποία εμφανίζεται στη Μάνη. Συναντά τη Χάιδω και της εξομολογείται το σπάνιο πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε.

Η Χάιδω θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει, θα προσφύγει σε γνωστούς, σε εύπορους συντοπίτες της αλλά και σε όλο το χωριό. Όλοι θα βοηθήσουν, θα γίνει έρανος, έτσι ώστε να μπορέσει η Κατερίνα να χειρουργηθεί στο εξωτερικό. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Η αλήθεια θα φανεί όταν πλέον θα είναι αργά.

Η Ελπίδα σε ρόλο «έκπληξη»

Η Γη της Ελιάς

Πέρα από τα παραπάνω πρόσωπα, στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» θα μπει και η Ελπίδα.

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σίριαλ η Ελπίδα, θα υποδυθεί μια ισοβίτισσα. Η Αθηνά συλλαμβάνεται και φυλακίζεται για τον φόνο του Δημήτρη μέχρι να γίνει η δίκη της.

Η Ελπίδα ως ισοβίτισσα θα έρθει κοντά με την Αθηνά όσο θα είναι φυλακισμένη, θα τη στηρίζει και θα την βοηθάει στα άσχημα. Όπως αναφέρει το περιοδικό, και η ίδια κρύβει μια απίστευτη ιστορία και ένα ένα πολύ σκοτεινό αλλά και πονεμένο παρελθόν, το οποίο σιγά σιγά θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά
26 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
21:00
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;