Σασμός: Ο Δημήτρης Λάλος κάνει spoiler για την κατάληξη του Μαθιού
Ο Δημήτρης Λάλος μίλησε για τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Σασμός» και έκανε ένα μικρό spoiler για το μέλλον του Μαθιού.

Μία από τις αδιαφιλονίκητες επιτυχίες της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν ήταν η σειρά του ALPHA, «Σασμός». Η σειρά κέρδισε πολλούς φανς που περιμένουν με ανυπομονησία της δεύτερη σεζόν της.

Λίγο πριν την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου, ο Δημήτρης Λάλος, που υποδύεται τον Μαθιό στη σειρά «Σασμός», καλεσμένος στην εκπομπή Alpha Τώρα. Όπως ήταν φυσικό, η σειρά βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης και ο γνωστός ηθοποιός έκανε μερικά spoiler για τη συνέχεια της σειράς.

Όπως είπε, αρχικά, ο Δημήτρης Λάλος:

«Ο Μαθιός με έχει σημαδέψει, με σημαδεύει και θα με σημαδεύει για πολλά χρόνια ακόμα, είμαι σίγουρος και γι’ αυτό προσπαθώ να κάνω μια ερμηνεία την καλύτερη που μπορώ. Είναι ένας χαρακτήρας τραγικός, σίγουρα είναι ένας χαρακτήρας που περνά μια διαδρομή, όπου στο τέλος θα πρέπει με κάποιο τρόπο να ολοκληρωθεί, θα πρέπει να καθαρθεί. Αυτό είναι το βέβαιο»

Στη συνέχεια, έδωσε και ένα μικρό spoiler για τη συνέχεια και την κατάληξη του Μαθιού στη σειρά «Σασμός». Ο ηθοποιός είπε:

«Η κάθαρση μπορεί να έρθει με πολλούς τρόπους. Αυτό από παλαιότερα, αντί για spoiler λέγεται προοικονομία. Υπάρχουν προοικονομίες για το πού μπορεί να καταλήξει ο χαρακτήρας, όμως αυτό το αφήνουμε ανοιχτό γιατί η μυθοπλασία έτσι θέλει να κινείται, με έναν ανοιχτό ορίζοντα.

Δεν ηθικολογούμε στους χαρακτήρες μας, διότι αν ηθικολογούσαμε αν κάποιος είναι καλός ή κακός χαρακτήρας θα έπρεπε όλοι οι σπουδαίοι, όπως ο Ριχάρδος, ο Οθέλος… όλοι αυτοί να απαγορευθούν. Η μυθοπλασία δείχνει το σκοτάδι πολλές φορές, μόνο και μόνο για να τονίσει το φως»

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Αβλέμονας Κυθήρων

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;