Η κόρη του Idris Elba δεν του μιλούσε για εβδομάδες επειδή δεν πήρε ρόλο σε ταινία που πρωταγωνιστούσε
Ο Idris Elba αποκάλυψε πως η κόρη του του «κρατούσε μούτρα» γιατί δεν πήρε ρόλο σε ταινία που πρωταγωνιστούσε ο ίδιος.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, στην Αμερική έκανε πρεμιέρα η νέα ταινία με πρωταγωνιστεί τον Idris Elba, το «Beast». Κατά τη διάρκεια της προωθητικής καμπάνιας της ταινίας, ο γνωστός ηθοποιός έδωσε πολλές συνεντεύξεις και έκανε μία… περίεργη αποκάλυψη για την κόρη του.

Στο νέο θρίλερ, που πρωταγωνιστεί ο Βρετανός ηθοποιός, ακολουθούμε έναν άνδρα που πρόσφατα έμεινε χήρος. Ο ήρωας κανονίζει διακοπές με τις δύο κόρες του σε ένα καταφύγιο άγριας ζωής στη Νότια Αφρική και εκεί όλα αλλάζουν όταν ένα λιοντάρι αρχίζει να τους καταδιώκει.

Ο Idris Elba μίλησε για την ταινία σε ένα επεισόδιο του «The Breakfast Club» του iHeart Radio. Σε αυτό αποκάλυψε ότι η 20χρονη κόρη του, Isan πέρασε από οντισιόν για τον ρόλο της κόρης του πρωταγωνιστή στην ταινία όπου παίζει ο πατέρας της. Τελικά, δεν πήρε τον ρόλο γιατί η χημεία τους δεν ήταν αυτή που έπρεπε για την ταινία.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως η κόρη του δεν του μιλούσε «για περίπου τρεις εβδομάδες» αφού έχασε τον ρόλο της κινηματογραφικής κόρης του στην ταινία. Όπως εξήγησε:

«Πέρασε οντισιόν και τελικά δεν είχαμε χημεία. Είναι υπέροχη, αλλά η σχέση στην ταινία, η σχέση με την κόρη μου ήταν… η χημεία δεν ήταν αυτή που έπρεπε για την ταινία, παραδόξως»

Ο παραγωγός Will Packer, ο οποίος ενημέρωσε την Isan για την απόφαση, πρόσθεσε:

«Της τηλεφώνησα και της μίλησα, γιατί την ξέρω πολύ καιρό.

Είμαι σαν τον “θείο Will”. Ο Elba έκανε οντισιόν μαζί της, ήταν πολύ σκληρός μαζί της. Είπε [στην κόρη του]: “Άκου, στο τέλος της ημέρας θα πάρουμε την καλύτερη απόφαση για την ταινία. Σε εμπιστεύομαι, Will, εμπιστεύσου τον σκηνοθέτη” και ήταν πολύ καλή, πολύ δεμένη»

Τελικά, τους ρόλους των παιδιών του Idris Elba στην ταινία ανέλαβαν οι Λία Τζέφρις και Ιγιάνα Χάλλεϋ.

Αργότερα στο επεισόδιο, ο Idris Elba επαίνεσε την κόρη τους λέγοντας:

«Ήταν πολύ ευγενική γι’ αυτό και το ξεπεράσαμε και είμαι πραγματικά περήφανος γι’ αυτήν που το πέρασε, δεν πήρε τον ρόλο, αλλά παρ’ όλα αυτά θα έρθει στην πρεμιέρα»

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;