Η Αναστασία βρίσκεται στο Billboard της Times Square
Η Αναστασία βρέθηκε στο Billboard της Times Square στο πλαίσιο της διεθνούς καμπάνιας του Spotify «EQUAL».

Η 19χρονη Αναστασία μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο έχει καταφέρει να μετατραπεί σε ένα από τα πιο hot ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, αφού και τα δύο singles που έχει κυκλοφορήσει έχουν γίνει ανάρπαστα.

Το πρώτο τραγούδι της με τίτλο «Αμαρτίες» έγινε viral αρχικά μέσω TikTok και στη συνέχεια κυκλοφόρησε κανονικά έχοντας ξεπεράσει μέχρι σήμερα τα 9 εκατομμύρια streams στο Spotify και έχοντας γίνει τετραπλά πλατινένιο. Το δεύτερο single της με τίτλο «Λίγο Λίγο» κατάφερε και αυτό να γίνει πλατινένιο μέσα σε μόλις δύο μήνες κυκλοφορίας, ξεπερνώντας μάλιστα τα 4 εκατομμύρια streams.

Έτσι, παρά το νεαρό της ηλικίας της και το γεγονός πως βρίσκεται ακόμη στην αρχή της καριέρας της η Αναστασία κατάφερε να γίνει η Ελληνίδα πρέσβειρα της καμπάνιας «EQUAL» του Spotify για το δεύτερο τρίμηνο του 2022, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο μαζί και με άλλες γυναίκες καλλιτέχνιδες από όλον τον κόσμο μέσω της υπηρεσίας streaming Spotify το γυναικείο αποτύπωμα και τη γυναικεία επιρροή στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Με αφορμή τη διεθνή καμπάνια «EQUAL» του Spotify, η Αναστασία εμφανίστηκε πριν λίγες ημέρες σε μία από τις ηλεκτρονικές διαφημιστικές πινακίδες της περίφημης Times Square στη Νέα Υόρκη. Υπενθυμίζουμε πως στο Billboard της Times Square και στο πλαίσιο της ίδιας καμπάνια του Spotify έχουν βρεθεί και άλλες μεγάλες Ελληνίδες τραγουδίστριες, όπως η Ελένη Φουρέιρα και η Έλενα Παπαρίζου.

Όσον αφορά την εμφάνισή της στο Billboard της Times Square, η Αναστασία έγραψε συγκινημένη στα social media:

«Νιώθω περήφανη που είμαι πρέσβειρα του Spotify EQUAL τους τελευταίους μήνες για την Ελλάδα! Το να βλέπω όμως και την φωτογραφία μου σε billboard στην Times Square με αφορμή αυτό μοιάζει σαν όνειρο! Τι άλλο θα ακολουθήσει;! Νιώθω πως παίζω σε κάποια ταινία.

Δεν μπορώ να περιγράψω την χαρά και την τιμή που αισθάνομαι που στα πρώτα μου μουσικά βήματα η προσπάθεια και οι στόχοι μου ανταμείβονται σε τέτοιο μεγάλο βαθμό!

Σε κάθε γυναίκα ή κορίτσι που ασχολείται με την μουσική και βλέπει αυτό το post έχω να πω ένα πράγμα μόνο… μη σταματάς να ονειρεύεσαι ΠΟΤΕ! Πάμε μαζί να εμψυχώσουμε τις φωνές μας στην μουσική βιομηχανία παγκοσμίως!

Σε κάθε γυναίκα ή κορίτσι που ασχολείται με την μουσική και βλέπει αυτό το post έχω να πω ένα πράγμα μόνο… μη σταματάς να ονειρεύεσαι ΠΟΤΕ! Πάμε μαζί να εμψυχώσουμε τις φωνές μας στην μουσική βιομηχανία παγκοσμίως!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αναστασία Δημητρά (@imanastasia_official)

Επιπλέον, η Αναστασία κοσμεί  και το εξώφυλλο της ελληνικής playlist «EQUAL Greece», ενώ το νεότερο τραγούδι της με τίτλο «Λίγο Λίγο» συμπεριλαμβάνεται και στην διεθνή λίστα «EQUAL Global» του Spotify που μετράει σχεδόν 1 εκατομμύριο followers.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η 19χρονη Αναστασία αποτελεί τη νεότερη Ελληνίδα καλλιτέχνιδα που γίνεται πρέσβειρα στη συγκεκριμένη καμπάνια του Spotify.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;