Idris Elba: Ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε πως δε θέλει να υποδυθεί τον James Bond
Ο Idris Elba αποχωρεί από τη διεκδίκηση του ρόλου του James Bond.

Μετά την τελευταία ταινία του James Bond με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig, πολλοί είναι οι ηθοποιοί που φημολογούνται πως θα αναλάβουν τον ρόλο του πράκτορα 007 στις επόμενες ταινίες της σειράς αυτής. Ένα από τα ονόματα που φαίνεται να θέλουν περισσότερο οι φανς να δουν στον ρόλο αυτό είναι ο Idris Elba.

Ο γνωστός Βρετανός ηθοποιός, όμως, φαίνεται να μη θέλει να αναλάβει αυτόν τον ρόλο.

ήταν από τους επικρατέστερους ηθοποιούς για τον ρόλο του επόμενου James Bond αλλά τελικά η συνεργασία δεν θα ευδοκιμήσει.

Ο 49χρονος σταρ τον τελευταίο χρόνο φέρεται να έκανε συζητήσεις για να αναλάβει τον ρόλο του πράκτορα 007 χωρίς να έχει γίνει γνωστή η αμοιβή που του προσέφεραν οι παραγωγοί της σειράς ταινιών. Τελικά, όμως, φαίνεται πως η έκβαση των συζητήσεων με τον Idris Elba δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα με τον ηθοποιό να μη θέλει να υποδυθεί τον James Bond και να επιλέγει άλλους ρόλους, που πιστεύει πως του ταιριάζουν καλύτερα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο Idris Elba φαίνεται να έδωσε στους Broccoli, η οικογένεια πίσω από τα δικαιώματα των ταινιών του πράκτορα 007, πμια λίστα με ονόματα ηθοποιών που πιστεύει ο ίδιος ότι ταιριάζουν στον εμβληματικό χαρακτήρα. Συνεργάτες του υποστηρίζουν πως ο ηθοποιός θέλει να δημιουργήσει κάποιο ρόλο από την αρχή και όχι να συμμετάσχει στις ιστορίες του αγαπημένου πράκτορα.

Πηγή από το περιβάλλον του μιλώντας στη Sun, αποκάλθψε:

«Οι θαυμαστές και η παραγωγός, Μπάρμπαρα Μπρόκολι τον ήθελαν, αλλά εκείνος θέλει να δημιουργήσει κάτι για τον εαυτό του. Ωστόσο, πρότεινε πολλά ονόματα που θα μπορούσαν να παίξουν τον 007. Συνομιλεί καιρό με τους παραγωγούς για τη λήψη μιας απόφασης, ωστόσο αρνήθηκε»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;