Μ. Βρετανία: 24χρονη έγινε single mom με κιτ γονιμοποίησης που αγόρασε online
Η 24χρονη μοιράζεται το «ταξίδι» της μητρότητας σχεδόν καθημερινά στο TikTok.

Το ταξίδι της μητρότητας είναι αρκετά όμορφο για κάθε γονιό. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να γίνουν γονείς, αλλά η έλλειψη συντρόφου τους αποτρέπει από μία τέτοια απόφαση αρκετά συχνά. Αυτό όμως δεν φαίνεται να απέτρεψε την 24χρονη Μπέιλι Ένις από το νότιο Λονδίνο, η οποία έγινε μητέρα μέσω σπερματέγχυσης που έκανε με ένα «κιτ τεχνητής γονιμοποίησης».

Το «κιτ γονιμοποίησης» κόστισε μόνο 30 δολάρια, ενώ βρήκε το σπέρμα δότη online. Έτσι, η Μπέιλι Ένις έμεινε έγκυος τον Οκτώβριο του 2021 και υποδέχτηκε τον μικρό Λορέντζο στις 2 Ιουλίου 2022. Μάλιστα η ίδια μοιράζεται ολόκληρο το ταξίδι της μητρότητας μέσω TikTokόπου συχνά ανεβάζει βίντεο από την καθημερινότητά της ως single mom.

Μάλιστα πηγαίνοντας κόντρα στις επικρίσεις γιατρών και ειδικών, η ίδια δηλώνει πως «δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη» με την απόφασή της να γίνει μόνη μητέρας και να αποκτήσει με αυτόν τον τρόπο το μωρό της.

«Κάνοντας το μωρό μόνη μου είναι το καλύτερο πράγμα που έκανα ποτέ. Το να είμαι μαμά είναι υπέροχο και νιώθω ευτυχής που αποφάσισα να το κάνω μόνη», παραδέχεται η ίδια που παράλληλα αποκάλυψε πως ήθελε να γίνει μητέρα από την εφηβεία, ως λεσβία πάντα ήξερε πως θα έπρεπε αυτό να γίνει μέσω τεχνητής γονιμοποίησης.

Μάλιστα, η ίδια δήλωσε πως δεν επιθυμεί να είναι σε σχέση και ότι απλώς ήθελε ένα μωρό.

Μιλώντας για τη διαδικασία της σπερματέγχυσης, η Μπέιλι Ένις είπε πως «δεν ήταν καθόλου αμήχανη». Παράλληλα, αποκάλυψε πως αγόρασε ένα κιτ γονιμοποίησης από το ίντερνετ και στη συνέχεια κάλεσε τον δότη σπίτι της.

«Έφερε το σπέρμα του και έπειτα με βοήθησε να χρησιμοποιήσω το κιτ. Είχε αποστειρωμένα κυπελλάκια, σύριγγες, τεστ ωορρηξίας κι αυτό ήταν όλο».

Όσον αφορά τη γέννηση του Λορέτζο, η νεαρή μητέρα περιέγραψε εκείνη τη στιγμή ως εξής:

«Είχα μερικές συσπάσεις λίγες ημέρες προτού πάω στο νοσοκομείο. Μετά ήρθε πολύ γρήγορα. Το έκανα όλο μόνη γιατί δεν είχα σύντροφο. Όταν τον είδα, ήταν πανέμορφος. Έχει τη μύτη μου, έχει μεγάλα μάτια σαν τα δικά μου και είναι καστανός και όλο γελάει».

Τέλος, αναφερόμενη στη σχέση που έχει με τον δότη και βιολογικό πατέρα του Λορέντζο είπε:

«Ενημερώνω τον δότη. Ο Λορέντζο θα μάθει για τον δότη και θα μπορέσει να τον γνωρίσει, αν το θελήσει, σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής του. Θα έχει και αδερφάκια όταν νιώσω έτοιμη. Νιώθω τόσο άνετα και χαρούμενη ως μόνη μαμά».

Δείτε μερικά από τα video της στο TikTok:

@the.ennis.family Okay then 😮 you might catch me on This Morning too 📺 #fyp ♬ original sound – &lt3

@the.ennis.family I cant wait 🥺 #newborn #mumlife #baby #fyp ♬ Supermodel – Ru Paul

@the.ennis.family Moments like these 🥺 #newborn #babydevelopment #mumlife #fyp ♬ original sound – Bailey Rae Ennis

@the.ennis.family Replying to @kaykay85630 I love to help out 🙏❤️ #artificalinsemination #theennisfamily #donorbaby #pregnancy #ttc #fyp ♬ original sound – Bailey Rae Ennis

@the.ennis.family Just some of the shots we got 🥹 #newborn #babyfever #photoshoot #mumlife #fyp ♬ sonido original – Visca Barça

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Οικονομικά

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;