Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Ξεσπάει ξανά κατά της Μαρίας Αντωνά - «Πραγματικά ασχολήθηκα με μία τυχάρπαστη»
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ «αναζοπυρώνει» την κόντρα του με τη Μαρία Αντωνά.

Μία άγρια κόντρα ξέσπασε πριν αρκετό καιρό ανάμεσα στον make up artist και πρώην παίκτη του Survivor 5, Κωνσταντίνο Εμμανουήλκαι τη σύντροφο του φιναλίστ Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά. Μερικούς μήνες μετά το τέλος του Survivor η κόντρα καλά κρατεί με τον Κωνσταντίνο Εμμανούηλ να ξεσπάει ξανά κατά της Μαρίας Αντωνά.

Συγκεκριμένα, με αφορμή ένα Q&A που έκανε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ προχώρησε σε ένα νέο ξέσπασμα εις βάρος της Μαρίας Αντωνά.

Ο «πόλεμος» μεταξύ του ζευγαριού και του γνωστού make up artist ξεκίνησε όταν ο ίδιος είχε αναφέρει πολλές φορές δημόσια κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης πως η Σοφιάννα και ο Άρης συχνά απομονώνοντας από τους υπόλοιπους παίκτες και υπονοούσε πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους.

Αυτή τη φορά, όμως, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ απαντώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε πως έχασε πολύ χρόνο και δεν πρόκειται να ασχοληθεί άλλο μαζί της.

«Κώστα συνέχισε έτσι, μην ακούς καμία τυχάρπαστη που προσπαθεί να πάρει λίγη δημοσιότητα», του έγραψε κάποιος ακόλουθός του κι εκείνος βρήκε την ευκαιρία του να πει όσα ήθελε αναρτώντας ένα σύντομο βίντεο στα story του.

«Λοιπόν, τώρα αυτό είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα, που είπες. Πραγματικά ασχολήθηκα με μία τυχάρπαστη τις τελευταίες ημέρες, αλλά είμαι ένας τύπος που όταν με προσβάλεις, όταν μου επιτίθεσαι και προσπαθείς να πάρεις δημοσιότητα μέσα από εμένα, δεν θα το κλείσω. Θα μιλήσω. Και για να κλείσει το θέμα, θα ήθελα να σου πω ότι εγώ τόση αγένεια από γυναίκες και τόση έπαρση, ηγετιλίκια, σταριλίκια από ανθρώπους που είναι πολύ ψεύτικοι δεν τα γουστάρω καθόλου και τους βάζω όλους στη θέση τους», είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά στο video.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;