Spotify: Μπορείς να αποκτήσεις την υπηρεσία για τρεις μήνες δωρεάν
Το Spotify έχει μία νέα προσφορά και σού προσφέρει τρεις μήνες δωρεάν ακρόαση!

Το Spotify είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα streaming για μουσική και podcasts. Η πλατφόρμα επιτρέπει σε όλους και σε όλες να ακούν το περιεχόμενο δωρεάν, αλλά με την συχνή διακοπή για διαφημίσεις. Όσοι και όσες δεν επιθυμούν να τους διακόπτουν οι διαφημίσεις μπορούν να αγοράσουν το Premium Spotify και να έχουν πρόσβαση σε ολόκληρο το περιεχόμενο της πλατφόρμας χωρίς διαφημίσεις.

Αν το σκέφτεσαι εδώ και καιρό λοιπόν, η Spotify πρσφέρει μία άκρως δελεαστική προσφορά για όσους/όσες δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ ξανά το Premium. Συγκεκριμένα, η Spotify αποφάσισε να προσφέρει σε νέους συνδρομητές, τρεις μήνες δωρεάν ακρόαση. Διευκρινίζεται βέβαια πως η προσφορά αφορά μόνο νέους συνδρομητές με το συγκεκριμένο πακέτο να λέγεται «Individual».

Παράλληλα, η Spotify προσφέρει ένα μήνα δωρεάν σε όσους/όσες  θέλουν να δοκιμάσουν το «Spotify Duo», το «Student» ή το οικογενειακό πακέτο.

Βέβαια, όλες οι προαναφερθείσες προσφορές αφορούν τα νέα μέλη αποκλείοντας όσους και όσες στο παρελθόν είχαν με το ίδιο email ξανά Premium. Για αυτούς «τρέχει» μία διαφορετική προσφορά. Συγκεκριμένα, όσοι και όσες έχουν ακυρώσει μέχρι τις 15 Ιουλίου το Premium, μπορούν να κάνουν ανανέωση πλέον με 9,99 δολάρια για τους πρώτους τρεις μήνες.

Αυτές οι προσφορές ισχύουν μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου, ενώ μετά τη λήξη τους, οι χρεώσεις θα επανέλθουν στις κανονικές τιμές τους.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1